Uroforte 10 capsule Cosmo Pharm
Uroforte 10 capsule Cosmo Pharm
Uroforte 10 capsule Cosmo Pharm

Uroforte 10 capsule Cosmo Pharm


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
17.75 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 40539
Code de bare: CSPH.00510

Capsule vegetale gastrorezistente cu 3 Extracte standardizate: 160:1 din fructe de Merisor Exocyan cu 40% Proantocianidine, Strugurii-ursului cu 10% arbutin si Coada-calului cu 7% siliciu
* 1 capsula/zi

Patent ExocyanCran:  Extract 160:1 din fructe de merisor standardizat cu 40% proantocianidine.

 Extracte organice de merisor NON-GMO - Produs in Franta;

 PAC-urile de tip A ajuta la reducerea aderentei bacteriilor E.coli pe peretii tractului urinar.

 Aprobate de cea mai inalta autoritate in domeniu, FDA (Food and Drug Administration) USA.

 Extract 4-5:1 din Strugurii-ursului standardizat la min. 10% arbutin.

 Extract 4-5:1 din Coada-calului standardizat la min. 7% siliciu.

Ce sunt proantocianidinele?

Proantocianidinele derivate din merisoare au numeroase cercetari clinice realizate pe infectiile tractului urinar. Unele studii sugereaza ca proantocianidinele derivate din merisor pot ajuta la prevenirea infectiilor urinare prin inhibarea aderentei bacteriilor la mucoasa tractului urinar.
Acest lucru poate fi util in reducerea recurentei infectiilor.

 

Ce sunt infectiile urinare?
Infectiile urinare (IU) sunt cauzate de bacterii sau alte microorganisme care invadeaza tractul urinar (vezica urinara, uretra, uretere si rinichi). Cele mai comune forme de infectii urinare sunt cistita (infectia vezicii urinare) si uretrita (infectia uretrei).

Infectii urinare simpotme:

senzatie de usturime la urinare sau durere la urinare;
nevoia de a urina des;
sange in urina (hematurie);
senzatie de presiune sau durere in partea inferioara a abdomenului sau in spatele oaselor pelvine;
febra si oboseala.
infectie-urinaraCand apar infectiile urinare?
Infectiile urinare pot fi cauzate de diferite tipuri de bacterii, dar cea mai comuna este Escherichia coli (E. coli), care se gaseste de obicei in intestinul gros si poate migra catre uretra si vezica. Alte bacterii care pot cauza infectii urinare includ Proteus, Klebsiella, Enterobacter si Staphylococcus.

Unii factori care cresc riscul de a dezvolta infectii urinare includ:

sexul feminin;
varsta inaintata;
viata sexuala activa;
utilizarea dispozitivelor contraceptive precum diafragme si spermicide;
menopauza;
diabetul;
urinarea incompleta;
refluxul vezicoureteral (intoarcerea urinei din vezica inapoi in uretere).
 

Cine este predispus la infectii urinare?
Oricine poate dezvolta o infectie urinara in orice moment al vietii, dar anumite grupuri de persoane sunt mai predispuse decat altele. Acestea includ:

Infectia urinara la femei: aproximativ 40% - 60% din femei vor experimenta o infectie urinara cel putin o data in viata, in timp ce la barbati, frecventa este mult mai mica. Femeile sunt mai predispuse la infectii urinare decat barbatii din cauza faptului ca uretra lor este mai scurta si mai aproape de anus, ceea ce faciliteaza migrarea bacteriilor din aceasta zona catre tractul urinar.
Persoanele cu probleme de sanatate: persoanele cu afectiuni care afecteaza sistemul urinar, cum ar fi refluxul vezicoureteral, calculi renali, obstructii ale tractului urinar, precum si cele care sufera de diabet zaharat, sunt mai predispuse la infectii urinare.

Atentie! Persoanele care sufera de diabet nu trebuie sa asocieze D-manoza cu un tratament pentru infectii urinare, intrucat aceasta poate sa creasca nivelul zaharurilor din sange.

Persoanele cu un sistem imunitar slabit: precum cele care sufera de cancer, HIV / SIDA sau care iau medicamente imunosupresoare, sunt mai susceptibile la infectii urinare.
Persoanele in varsta: batranii sunt mai predispusi la infectii urinare, deoarece rinichii lor pot avea o functionalitate mai scazuta, iar sistemul lor imunitar poate fi slabit.
Persoanele care urmeaza o terapie cu antibiotice: administrarea prelungita de antibiotice poate modifica flora bacteriana normala din tractul urinar, ceea ce poate duce la cresterea bacteriilor patogene si la dezvoltarea unei infectii urinare. De aceea este indicat sa asociem administrarea de antibiotic cu un probiotic cu Lactobacillus.
Cum poti trata natural infectiile urinare?
Este important sa se consulte un medic in cazul unei infectii urinare si sa se urmeze un tratament pentru infectii urinare. Specialistul iti va prescrie fie un antibiotic pentru infectie urinara, fie remedii naturale care pot ajuta la ameliorarea simptomelor infectiilor urinare, precum utilizarea suplimentelor de merisor sub forma de capsule sau tablete.

Infectie urinara tratament naturist:

Consumul de apa: consumul de apa si alte lichide poate ajuta la eliminarea bacteriilor din tractul urinar si la prevenirea acumularii acestora in vezia urinara. Se recomanda consumul a cel putin opt pahare de apa pe zi.
Extracte de merisoare: merisoarele pot ajuta la preintampinarea recurentei infectiilor urinare prin impiedicarea aderentei bacteriilor la peretii vezicii urinare.
Consumul de ceaiuri pe baza de plante: anumite plante, cum ar fi Uva-ursi sau Strugurii ursului, pot ajuta la intarirea sistemului imunitar, la detoxifierea rinichilor si la ameliorarea infectiilor urinare.
Merisoare beneficii in infectii urinare
Ce sunt merisoarele?

Merisoarele sunt fructe rosii, mici si acre, cunoscut si sub numele de afine rosii. Merisoarele sunt bogate in nutrienti si antioxidanti si care, prin studii clinice, si-au demonstrate beneficiile de a ajuta in infectiile urinare:

Contribuie la impiedicarea aderentei bacteriilor la peretii vezicii urinare: merisorul contine o substanta numita proantocianidina A (PAC), care impiedica bacteriile sa se fixeze pe peretii vezicii urinare, prevenind astfel infectia.
Substante cu proprietati antimicrobiene: merisorul contin bioflavonoizi care ajuta la distrugerea bacteriilor patogene care pot cauza infectii urinare.
Ajuta la scaderea inflamatiei: infectiile urinare pot provoca inflamatie si durere. Merisorul contine substante cu proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamatiei si a durerii.
Este bogat in antioxidanti: merisorul contine antioxidanti puternici, cum ar fi vitamina C si flavonoidele, care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la intarirea sistemului imunitar.

Coada-calului - beneficii in infectii urinare

Coada calului este o planta medicinala care este utilizata de secole pentru a ameliora o varietate de afectiuni, inclusiv infectii urinare. Aceasta are multiple beneficii pentru sanatate, printre care se numara si urmatoarele:

Proprietati diuretice: coada calului are proprietati diuretice, ajuta la eliminarea excesului de apa din corp prin urina, reduce inflamatia si a durerii asociate cu infectiile urinare.
Contine substante cu proprietati antibacteriene: coada calului contine substante cu proprietati antibacteriene care ajuta la combaterea bacteriilor, cauzatoare de infectii urinare.
Studiile pe ingredient demonstreaza ca:

Extractul de Coada-calului este considerat un tratament naturist pentru infectia urinara cu E coli, Proteus mirabilis, Klebsiella pneumonia, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Staphylococcus saprophyticus, Enterococcus faecalis precum Ciprofloxacina 30mcg si Amoxycillina.1.4.5.

Contine antioxidanti: coada calului contine antioxidanti care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea inflamatiei asociate cu infectiile urinare.
Ajuta la intarirea sistemului imunitar: coada calului contine vitamina C si alte substante nutritive care ajuta la intarirea sistemului imunitar si contribuie la sanatatea tractului urinar in cazul infectiilor urinare.

Strugurii-ursului - beneficii in infectii urinare
Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi) este o planta medicinala care a fost folosita de secole pentru a ameliora o varietate de afectiuni, inclusiv infectii urinare. Iata cateva beneficii ale strugurii-ursului in infectiile urinare:

Proprietati antibacteriene si antifungice: Strugurii-ursului contin substante cu proprietati antibacteriene si antifungice, care ajuta la combaterea bacteriilor si fungilor care pot cauza infectii urinare.
Studiile pe ingredient demonstreaza ca:

 Strugurii ursului actioneaza ca diuretic si remediu in infectii ale tractului urinar, urinare dureroasa si pietre la rinichi. Arbutinul actioneaza impotriva Candida albicans si Staphylococcus aureus si mai ales impotriva E.coli. 6.7.8.

 

Proprietati diuretice: strugurii-ursului au proprietati diuretice, ajuta la eliminarea excesului de apa din corp prin urina.
Reducerea inflamatiei: infectiile urinare pot provoca inflamatie si durere. Strugurii-ursului contin substante cu proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la reducerea inflamatiei si a durerii.
Proprietati antioxidante: strugurii-ursului contin antioxidanti puternici, cum ar fi flavonoidele si vitamina C, care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la intarirea sistemului imunitar.

UROFORTE(r) Beneficii:
sustine functionarea normala a vezicii urinare si a rinichilor;
contribuie la ameliorarea infectiilor urinare;
ajuta la reducerea riscului recidivei infectiilor urinare la femei;
sustine functia excretoare a rinichilor si functiile de eliminare;
sustine rezistenta fiziologica a organismului in conditii severe de mediu (senzatie de rece, temperaturi scazute, agenti iritanti, umezeala, transpiratie);
sustine fluxul urinar.

Administrare
Adulti: 1 capsula vegetala pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid. Consumati minimum 2 litri de lichid pe zi.

Durata unei cure este de 15 zile. Se poate continua administrarea a 1 capsula vegetala pe zi pana la 3 luni, pentru mentinerea unui tract urinar sanatos.

Se poate asocia tratamentelor cu antibiotice. Administrarea regulata protejeaza in mod eficient tractul urinar.

Se recomanda asocierea cuProbiotic Complex care contine tulpini Lactobacillus, eficient pentru sanatatea vaginala. Studiile realizate pe tulpini Lactobacillus confirma ca probioticele pot reduce cu 79% episoadele de infectii urinare (ITU) si numarul curelor cu antibiotic.

Pentru problemele asociate si cu inflamatii ale rinichilor, se recomanda asocierea cu Renox Renal Detox(r) .

Compozitie
Ingrediente active/capsula vegetala:

Strugurii-ursului (Arctostaphylos uva-ursi) extract 4-5:1 din frunze    150 mg
  standardizat la min. 10% arbutin    15 mg
Coada-calului (Equisetum arvense) extract 4-5:1 din parti aeriene    100 mg
              standardizat la min. 7% siliciu    7 mg
Exocyan Cran 40g/ extract din fructe de Merisor (Vaccinium macrocarpon)    90 mg
standardizat la min. 40% proantocianidine    36 mg

*Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011**Doza zilnica nu a fost stabilita.

NU contine: coloranti, arome artificiale, conservanti, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, lactoza.

CONDITII DE PASTRARE: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙