Livrare Produse Bio si Naturale

Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate din magazinul naturist online este de 48 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:00 – 18:00, de luni pana vineri.
Produsele comandate vor fi livrate prin firmele de curierat, intr-un ambalaj corespunzator.

Transportul se asigura prin firmele de curierat rapid, cu taxa de transport de 22.50 lei, in functie de greutatea coletului.

Se livreaza in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat . Taxa de livrare se calculeaza in functie de greutatea coletului si valoarea rambursului. De ex. pentru un colet de 1 kg valoarea transportului este de la 22.50 lei (cu TVA inclusa), pentru firmele de curierat rapid, in functie de destinatie.( pentru localitatile care nu se regasesc in reteaua de acoperire a firmei de curierat se taxeaza kilometrii suplimentari de la cea mai apropiata agentie teritoriala.). Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la tel. 0766-683.505/0752-270.590 sau office@biosimttera.ro.

Pentru comenzile prin Easybox tariful este 16.50 lei pentru plata cu cardul online (la plasarea comenzii), iar pentru comenzile cu plata POS tariful este de 18.50 lei (la ridicarea coletului).
 
Pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei Transportul este Gratuit, pentru coletele cu greutatea pana in 4 kg. Peste 4kg se percepe o taxa de expediere de 3.00 lei (inclus TVA)/kg. Calculul greutatii coletului se va face tinand cont si de ambalajul produselor.
Pentru platile cu cardul , daca coletul depaseste 4kg, veti fi instiintat la confirmarea comenzii de costul suplimentar al transportului si veti primi un link de plata.

Facturile emise pentru comenzile plasate vor fi incarcate in conturile de unde s-au plasat comenzile, de acolo se pot vizualiza si descarca, vor fi de asemenea trimise si pe mail-ul de Livrare Comanda, care se trimite la expedierea comenzii.

Ne rezervam dreptul ca pentru unele comenzi sa solicitam plata in avans.

Receptia produselor

La receptia produselor, daca observati deprecierea coletelor sau daca produsele nu corespund comenzii dvs., le puteti returna curierului care va intocmi un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom  lua masurile care se impun.

Comanda acum cu livrare la cel mai apropiat easybox! 
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙