Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum
Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum
Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum

Supliment Alimentar Droji Mag B Complex 60 capsule Hypericum


In stoc
4 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
40.90 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 17842
Code de bare: hype.00361
Capsule Droji Mag B Complex, Supliment alimentar cu rol in sustinerea sistemului nervos si mineralizarea organismului
 
Acest lucru permite ingredientelor sa actioneze sinergic, completandu-se si potentandu-se reciproc, beneficiind totodata si de o bio-disponibilitate foarte mare. Astfel, acest produs actioneaza ca un tonifiant al sistemului nervos echilibrandu-l si intarindu-l dupa episoadele de surmenaj.

Detoxifiant si calmant, acest complex calmeaza spasmele musculare, mentine elasticitatea si prospetimea tenului, favorizeaza intarirea unghiilor si imbunatateste rezistenta parului datorita compusilor sai cu proprietati vitaminizante si mineralizante.
 
Ingrediente - Capsule Droji Mag B Complex:
 
Complex vitaminic atomizat (10% maltodextrina) din Drojdie de bere (invertaza) (Saccharomyces cerevisiae) - 217,6 mg;
capsula vegetala;
 
Citrat de Magneziu - 96 mg;
 
Vitamina B6 -  6,4 mg.
 
Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice. Capsule Droji Mag B Complex - are forma unei pulbere fine, formata din particule sferice care au o curgere mai buna decat cea a formulelor clasice. In plus, forma sferica a particulelor ofera extractului o textura mai compacta, reducand posibilitatea inglobarii de aer in produsul final, crescandu-i astfel stabilitatea in timp si permitand o dozare in capsule mult mai exacta si usoara.
 
Caracteristici generale ale produsului:
 
Suplimentul alimentar, Capsule Droji Mag B Complex, este un produs atent formulat pentru mentinerea bunei functionari a sistemului nervos. Acesta are o actiune vitaminizanta si mineralizanta asupra organismului fiind axat in principal pe sustinerea activitatii cerebrale in perioadele solicitante. Intarirea sistemului nervos este cu atat mai necesara cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii), procesata (devitalizata, lipsita de enzime) si plina de toxine, aditivi si cu un profil nutritional dezechilibrat (exces de carbohidrati rafinati, de grasimi saturate sau de sare).
 
Toti acesti factori de stres, impreuna cu un stil de viata sedentar, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste stresul oxidativ si statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra intregului corp, cu repercusiuni si la nivelul sistemului nervos care este deosebit de vulnerabil la factorii de stres emotional si odihna insuficienta. In aceasta situatie, curele cu suplimente pe baza de vitamine din complexul B, ce se regasesc in mod natural in drojdia de bere, sunt una dintre solutiile cele mai naturale de mentinere a sanatatii sistemului nervos.
 
Datorita formulei concentrate, produsul - Capsule Droji Mag B Complex asigura o cantitate optima de substante active, fiind totodata usor de administrat. Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum un amestec vitaminic obtinut din Drojdie de bere atomizata si plasmolizata, impreuna cu un complex de vitamine patentat (Quali(r)-Blend Essential), Vitamina B si citrat de Magneziu. Acesti compusi au o actiune sinergica si benefica asupra sistemului nervos si a intregului organism. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o actiune vitaminizanta, mineralizanta, tonifianta, de sustinere a sistemelor nervos, muscular si imunitar, de imbunatatire a proceselor mentale si de cognitie, de sustinere a organismului in perioadele de efort intelectual si stres psiho-emotional, de mentinere a unui metabolism energetic normal.
 
In continuare, vom prezenta principalele proprietati benefice ale compusilor activi din Capsule Droji Mag B Complex:
 
Drojdie de bere (invertaza) atomizata si plasmolizata completeaza aportul de vitamine din complexul B ce sunt necesare functionarii optime a sistemului nervos, in special a creierului, si sustine procesele de memorare si concentrare. Asa cum este sugerat in denumire, invertaza este obtinuta din drojdie si are o actiune de scindare a zaharozei in glucoza si fructoza, micsorand travaliul metabolic al asimilarii dizaharidelor. Prezenta atomizatului din Drojdie in suplimentul de fata mai are ca rol si cresterea biodisponibilitatii vitaminelor adaugate, in special a celor din grupa B. In perioadele solicitante, cu un nivel ridicat de stres, organismul are nevoie de cantitati mai mari de vitamine din acest complex. Nu in ultimul rand, in drojdia de bere se gasesc in mod natural steroli si glucani, ingrediente ce au rol in modularea sistemului imunitar.
 
Citratul de magneziu este o sursa de magneziu organic, 100% naturala si cu o biodisponibilitate crescuta fata de produsele de sinteza. Magneziul este unul dintre partenerii calciului in procesele de formare a oaselor si a smaltului dentar. Acesta favorizeaza absorbtia corecta a calciului in organism, impiedicand depozitarea acestuia din urma in tesuturile moi, rinichi sau la nivelul bilei. De asemenea, acest element este esential si pentru buna functionare a sistemului nervos si a muschilor. Magneziul poate atenua senzatiile neplacute ale sindromului premenstrual, actionand si ca un sedativ usor ce combate oboseala trenanta, fara cauze aparente. De asemenea, magneziul este esential in functionarea sistemului imunitar, el avand chiar si un efect antihistaminic ce poate imbunatatii rezistenta organismului la diversi factori alergeni. Nu in ultimul rand, acest mineral contribuie la normalizarea tensiunii arteriale, a ritmului cardiac si a contractiilor musculaturii netede. Pe scurt, magneziul este un cofactor in peste 300 de reactii enzimatice din organism, contribuind la: producerea energiei, metabolismul glucozei, biosinteza proteinelor, metabolismul lipidelor si al acizilor nucleici, neurotransmisie si vasodilatatie. Carenta in magneziu poate favoriza depunerea calciului in rinichi si afectarea functionarii normale a acestora.
 
Vitamina B1 (tiamina) este o vitamina hidrosolubila a complexului B ce se regaseste cu precadere in alimente precum cereale integrale, drojdie, nuci, leguminoase, peste si carne, impreuna cu alte vitamine ale acestui complex. Aceasta se mai numeste si aneurina datorita proprietatilor protectoare impotriva inflamatiilor nervilor si este esentiala in metabolismul carbohidratilor, participand si in procesele metabolice proteice si lipidice. Carenta in aceasta vitamina poate duce la afectiuni precum beri-beri sau sindromul Wernicke-Korsakoff. Suplimentarea cu tiamina este deseori recomandata in sarcina dar si anumite afectiuni precum cele digestive (inapetenta, colita ulcerativa, episoade prelungite de diaree), imunitate scazuta, boli cardiovasculare, tulburari de vedere, diabet de tip 2 sau tulburari de memorie. Numita si vitamina ,,bunei dispozitii" sau ,,a performantei intelectuale", aceasta este benefica si in stari de surmenaj intelectual, depresie sau astenie. Din cauza stilului de viata alert si a alimentatiei dezechilibrate, caracteristice dietelor vestice de tip fast-food, aportul de vitamina B1 poate fi unul destul de scazut in organism. Abuzul de alcool, fumatul, alimentele bogate in sulfiti si excesul de dulciuri rafinate, orez decorticat sau faina alba pot fi si ele cauze de inducere ale carentei in aceasta vitamina. Din nefericire, chiar si unii compusi valorosi din plante (de ex., quercetina, rutina, acidul clorogenic, acidul cafeic, taninuri) pot actiona antagonic tiaminei, insa, de obicei, alimentele naturale integrale au un profil nutritional echilibrat, compensand aceasta actiune.
 
Vitamina B2 (riboflavina) este o alta membra a complexului vitaminic B. Similar celorlalte vitamine din acest complex, aceasta participa in procesele metabolice, fiind o coenzima si avand un rol important si divers. Astfel, riboflavina contribuie la formarea anticorpilor, la reactiile de oxidoreducere, in sinteza celulelor rosii, a celulelor epiteliale si in mecanismul vederii, impreuna cu vitamina A. Surse alimentare bogate in vitamina B2 sunt: ouale, lactatele (lapte, branza, iaurt, cascaval), carnea si organele, ciupercile, drojdia si legumele verzi (e.g. sparanghelul). Suplimentarea cu acest nutrient esential este recomandata in sarcina, preventia migrenelor, tulburari de vedere (subtierea corneei), probleme digestive (de ex., malabsorbtie, celiachie, boli inflamatorii ale intestinelor), anemie, diabet, afectiuni cardiovasculare, imunitate scazuta, consum excesiv de alcool si in cazul utilizarii contraceptivelor orale. Carenta de riboflavina poate duce la stomatita, manifestata prin inrosirea limbii, dureri in gat, buze uscate si crapate si inflamarea colturilor gurii. Si ochii pot fi afectati, inrosindu-se, lacrimand si manifestand sensibilitate la lumina. In plus, chiar si un deficit moderat din aceasta vitamina poate scadea rata de absorbtie a fierului, cauzand anemie (cu nivele normale de hemoglobina si eritrocite de marime normala).
 
Vitamina B3 (niacina), denumita si acid nicotinic, formeaza impreuna cu nicotinamida sau niacinamida complexul vitaminic B3. Acestea sunt, la randul lor, parte a complexului vitaminic B, cu rol esential in metabolismul glucidic, lipidic si proteic. Cele mai bune surse alimentare pentru aceasta vitamina sunt: tonul, curcanul, carnea de porc, ghimbirul, pasta de susan, tarhonul, ciupercile si ardeii verzi. Folosita ca supliment alimentar, niacina este recomandata in regularizarea nivelelor colesterolului seric si reducerea temporara a tensiunii arteriale prin vasodilatatie. Fiind precursoare ale coenzimelor NAD (nicotinamida adenin dinucleotida) si NADP (fosfat nicotinamida adenin dinucleotida), niacina si nicotinamida au un rol important in procesele catabolice si anabolice ale acizilor grasi, carbohidratilor, proteinelor si in sinteza colesterolului si metabolizarea alcoolului. De asemenea, acestea sunt implicate in procesele de semnalizare celulara si de reparare a ADN-ului. Deficienta de vitamine ale complexului B3 poate duce la pelagra, anemie, dureri de cap, leziuni ale gurii si pielii, oboseala, anxietate, probleme de concentrare, iritabilitate si stare de voma. Ca si in cazul altor vitamine din complexul B, niacina este recomandata celor cu boli cardiovasculare, inflamatii intestinale, surmenaj intelectual, depresie, inflamatii ale nervilor si in tulburari neuroimune (de ex., scleroza multipla, Parkinson). In doze mari (>3g/zi) vitamina B3 prezinta hepatotoxicitate, nefiind indicata celor cu afectiuni ale ficatului, diabet, guta sau femeilor insarcinate.
 
Vitamina B5 (acidul pantotenic) este o vitamina hidrosolubila ce face parte din complexul vitaminic B. Aceasta este implicata in procesele de metabolizare a carbohidratilor, proteinelor si grasimilor, fiind necesara si pentru sinteza coenzimei-A (CoA) care contribuie la biosinteza acizilor grasi, a colesterolului si a acetilcolinei. CoA este deosebit de importanta si in procesele enzimatice. Asa cum reiese si din denumirea sa, acidul pantotenic se gaseste in diverse cantitati in aproape orice aliment, astfel carentele in aceasta vitamina sunt foarte rare. Cele mai bune surse alimentare pentru acest nutrient esential sunt: galbenusul de ou, ciupercile uscate, ficatul, cerealele integrale, lucerna, drojdia si semintele de floarea-soarelui.
 
Vitamina B6 (piridoxina) este esentiala pentru sanatatea pielii, a sistemului nervos, a sistemului imunitar si pentru procesul de hematopoieza. Piridoxina este esentiala si pentru regenerarea celulelor mucoaselor, tractului digestiv si ale ficatului. Aceasta vitamina contribuie si la imbunatatirea memoriei si la sporirea performantelor cognitive. De asemenea, ea contribuie la fluidizarea sangelui. In asociere cu seleniul, vitamina B6 mentine o buna circulatie a sangelui la nivelul structurilor oculare, iar impreuna cu triptofanul, aceasta regleaza ciclul menstrual, atenueaza dificultatile sarcinii si intareste sistemul osos. Piridoxina actioneaza ca si coenzima in numeroase procese enzimatice si participa in metabolismul glucozei, lipidelor si al aminoacizilor. Deficienta in acest nutrient se manifesta prin somnolenta, confuzie, anemie sideroblastica, eruptii cutanate similare cu cele ale dermatitei seboreice, ulceratii ale limbii (glosita atrofica), conjunctivita si craparea colturilor gurii. Persoanele varstnice, alcoolicii, femeile cu diabet de tip 1, cei cu boli inflamatorii cronice (de ex., artrita reumatoida, boli inflamatorii intestinale), cei cu afectiuni hepatice, cei infectati cu HIV si cei care fac hemodializa au nevoie de un aport suplimentar de vitamina B6. De asemenea, tratamentul cu anumite medicamente (de ex., contraceptive orale, hidrocortizon, anticonvulsive) poate reduce nivelele acestei vitamine in organism. Cele mai bune surse de piridoxina sunt: carnea de porc, vita sau curcan, bananele, nautul, fisticul si cartofii.
 
Vitamina B7 (biotina) a fost cunoscuta si sub denumirea de vitamina H sau coenzima R. Aceasta este o vitamina hidrosolubila, parte a complexului vitaminic B. La fel ca celelalte vitamine B, biotina este implicata in sinteza acizilor grasi si in metabolismul glucidic. Aceasta participa si la sinteza aminoacizilor valina si izoleucina. Biotina influenteaza cresterea celulara si are un efect reglator si asupra glicemiei. Suplimentarea cu aceasta vitamina este cel mai des recomandata celor care doresc par si unghii puternice, fiind regasita in multe cosmetice si produse de ingrijire personala. La fel ca in cazul acidului pantotenic, deficienta de biotina este rar intalnita, fiind o consecinta in principal a unor tulburari metabolice si de absorbtie. Persoanele cu o dieta bazata pe oua crude, pot induce o carenta in vitamina B7 din cauza actiunii antagonice a avidinei regasite in albusul crud. De asemenea, femeile fumatoare, cele gravide si cele care alapteaza, alcoolicii, varstnicii, atletii, epilepticii si cei care au un deficit de acid clorhidric in stomac necesita un aport marit de biotina. Cele mai bune surse alimentare de biotina sunt: carnea de vita, ficatul de porc, drojdie, cereale integrale, oua gatite, avocado, somon si conopida.
 
Vitamina B9 (acidul folic) este un nutrient esential ce face parte din complexul vitaminic B. Uneori, mai este denumita si vitamina M. Acesta este folosit, cel mai adesea, de catre femeile insarcinate pentru prevenirea defectelor de tub neural la fat. Suplimentarea pe termen lung este asociata cu scaderea riscului de accidente vasculare si boli cardiovasculare. Folatii sunt esentiali in sinteza ARN-ului si a ADN-ului. De asemenea, acesta este implicat in metabolismul aminoacizilor si in procesele de diviziune celulara. Deficienta de acid folic poate cauza o forma de anemie (celule rosii marite si reduse ca numar). Carenta in aceasta vitamina este asociata cu oboseala cronica, palpitatii, insuficienta respiratorie, depresie, ulceratii pe limba si modificari in pigmentarea parului si a pielii. Uneori, suplimentarea cu acid folic poate masca deficienta de vitamina B12. La fel ca in cazul altor vitamine din complexul B, persoanele cu probleme digestive (boala Crohn, celiachie) si cei care fac abuz de alcool, necesita un aport crescut al acestui nutrient. Cele mai bune surse de acid folic sunt vegetalele de culoare verde inchisa, fructele, nucile, leguminoasele, lactatele, ficatul, drojdia, sparanghelul si spanacul.
 
Vitamina B12 (cobalamina) este cea mai mare si mai complicata din punct de vedere structural dintre toate vitaminele. Aceasta nu poate fi sintetizata decat de catre bacterii si arhee care sunt singurele capabile de a sintetiza enzimele necesare acestui proces. De aceea, obtinerea industriala de cobalamina este realizata doar prin fermentatie bacteriana. Cele mai bune surse alimentare pentru acest nutrient esential sunt: scoicile, pestele, carnea, organele, ouale si lactatele. Vitamina B12 are un rol esential in buna functionare a creierului si a sistemului nervos datorita implicarii sale in sinteza de mielina si in metabolismul neurotransmitatorilor dar si in procesul de hematopoieza. Similar cu celelalte vitamine ale complexului B, cobalamina ia parte in metabolismul acizilor grasi, glucidelor si al aminoacizilor. Aceasta afecteaza si sinteza ADN-ului. Carenta majora de cobalamina poate afecta in mod ireversibil sistemul nervos si creierul cauzand simptome psihotice sau manie. Deficitul usor in acest nutrient se manifesta prin oboseala cronica, depresie, tulburari de memorie si atentie, dureri de cap si paloare. Cei mai predispusi acestor carente sunt batranii si cei cu probleme de secretie a acidului gastric. O alta grupa de risc o reprezinta veganii si cei care consuma foarte rar produse de origine animala. Administrarea de medicamente poate interfera si ea cu nivelele de cobalamina din organism, astfel, cei care urmeaza un tratament de lunga durata cu metformina sunt sfatuiti sa isi suplimenteze dieta cu vitamina B12 si/sau suplimente de calciu. De asemenea, inhibitorii de pompa de protoni (omeprazol, pantoprazol, esomeprazol) si substantele antagonice ale receptorului H2 (ranitidina, famotidina, nizatidina, cimetidina), prin reducerea secretiei de acid clorhidric in stomac, afecteaza in timp nivelul de cobalamina din organism.
 
Vitamina C (acidul ascorbic) este un micronutrient esential vietii. Aceasta este necesara pentru sinteza colagenului din piele, oase, dinti, gingii sau cartilagii. De asemenea, ea stimuleaza absorbtia fierului si, impreuna cu vitaminele A si E, are o actiune puternic antioxidanta luptand impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ. In ceea ce priveste vitamina E, acidul ascorbic ajuta la refacerea formelor reduse ale acesteia, redandu-i actiunea antioxidanta.
 
Un alt rol important al acestei vitamine este acela de intarire a sistemului imunitar si de biosinteza a hormonilor de adaptare la stres. Un aport corespunzator (minimum 260 mg/zi) de vitamina C in organism ajuta la diminuarea perioadelor de convalescenta echilibrand sistemul imunitar. Similar altor vitamine, aceasta este implicata in metabolismul energetic celular, conferind organismului un plus de energie in starile de surmenaj.
 
Din nefericire, aceasta vitamina este eliminata foarte usor din organismul uman, iar acesta nu este capabil sa isi sintetizeze cantitatile necesare de vitamina C. Expunerea la diversi factori de stres, cum ar fi fumatul sau stilul de viata dezechilibrat, precum si tratamentul cu diferite medicamente (e.g. aspirina, anticonceptionale) maresc viteza de eliminare a acestui nutrient sau reduc absorbtia sa din sursele alimentare. In plus, vitamina C se distruge usor prin oxidare si tratare termica (e.g. gatire), fapt ce duce la scaderea aportului sau din alimentele ce nu sunt consumate proaspete, in stare cruda. Astfel, cel mai adesea, in dieta moderna bazata pe alimente inalt-procesate, organismul nostru poate sa nu beneficieze de un aport corespunzator de vitamina C.
 
Vitamina E (a-tocoferol) face parte din categoria vitaminelor liposolubile, astfel, aceasta se gaseste cu precadere in alimente grase precum uleiurile (e.g. de rapita, migdale, masline, germeni de grau), avocado, unt, nuci si seminte, dar si in legume precum spanacul, broccoli sau sparanghelul. Aceasta vitamina se regaseste, in natura, sub mai multe forme, mai exact 4 tipuri de tocoferoli si 4 tipuri de tocotrienoli. Aceste forme variaza din punct de vedere al activitatii lor biologice, a-tocoferolul fiind considerata forma cea mai utila pentru consumul uman. Mai mult, denumirea de ,,D-a-tocoferol" este data a-tocoferolului obtinut din surse naturale, asa cum este si cel prezent in produsul de fata.
 
Vitamina E are o serie de functii biologice foarte importante, cea mai cunoscuta fiind cea antioxidanta. Aceasta limiteaza propagarea radicalilor liberi in tesuturi si oxidarea acizilor grasi polinesaturati, fiind ajutata in special de vitamina C care o readuce intr-o stare reducatoare. De aceea, suplimentarea corespunzatoare cu aceasta vitamina ar putea reduce sau intarzia riscul de a dezvolta afectiunile cronice asociate stresului oxidativ. De asemenea, a-tocoferolul regleaza activitatea enzimatica, afecteaza exprimarea unor gene si ia parte in diverse procese metabolice. In plus, studiile in vitro au aratat si importanta vitaminei E in reglarea sistemului imunitar. Nu in ultimul rand, aceasta participa la functiile neurologice si are o actiune vasodilatatoare si anticoagulanta (i.e. de fluidizare a sangelui).
 
Datorita acestor functii deosebit de importante ale vitaminei E, suplimentarea sa este, de obicei, recomandata persoanelor cardiace sau celor care vor sa reduca riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare. Din cauza problemelor de absorbtie si fixare a nutrientilor din alimente, persoanele cu boli inflamatorii intestinale (de ex., boala Crohn, colita ulcerativa, boala celiaca) si cele care nu metabolizeaza corect grasimile (de ex., fibroza chistica, secretie insuficienta de bila) sunt sfatuite si ele sa isi suplimenteze dieta cu vitamine si minerale, printre care foarte recomandata fiind vitamina E. Nu in ultimul rand, sunt studii stiintifice care arata faptul ca vitamina E ar putea ajuta si la mentinerea sanatatii ochilor, fiind utila in protejarea impotriva afectiunilor degenerative maculare provocate de imbatranire.
 
In incheiere, vom lista o sinteza a celor mai importante functii ale vitaminelor si mineralelor ce se regasesc in - Capsule Droji Mag B Complex :
 
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar (Vit. C, Vit. B6, Vit. B9, B12).
 
Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B2, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C, Mg).
 
Contribuie la functionarea normala a sistemului muscular (Mg).
 
Contribuie la functionarea normala a sistemului osos (Mg).
 
Contribuie la functionarea normala a inimii (Vit. B1)
 
Contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (Vit. B2, Vit. C, Vit. E).
 
Contribuie la mentinerea sanatatii psihice (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B6, Vit. B9, Vit. C, Mg).
 
Contribuie la performanta mentala normala (Vit. B5).
 
Contribuie la mentinerea vederii normale (Vit. B2).
 
Contribuie la mentinerea sanatatii dintilor (Mg).
 
Contribuie la mentinerea sanatatii parului (Biotina).
 
Contribuie la mentinerea sanatatii pielii (Biotina, Niacina, Vit. B2).
 
Contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, vaselor de sange, pielii, dintilor si gingiilor (Vit. C).
Contribuie la mentinerea sanatatii membranelor mucoase (Biotina, Niacina, Vit. B2).
 
Contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii (Niacina, Vit. B2, Vit. B5, Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12, Vit. C, Mg)
 
Contribuie la metabolismul energetic normal (Vit. B1, Biotina, Niacina, Vit. B2, Vit. B5, Vit. B6, Vit. B12, Vit. C, Mg).
 
Contribuie la echilibrul electrolitic (Mg).
 
Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E (Vit. C).
 
Creste absorbtia fierului (Vit. C).
 
Contribuie la metabolismul normal al fierului (Vit. B2)
 
Contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei (Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12).
 
Contribuie la mentinerea globulelor rosii normale (Vit. B2).
 
Contribuie la procesul de diviziune celulara (Vit. B9, Vit. B12, Mg).
 
Contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii (Vit. B9).
 
Contribuie la sinteza normala a aminoacizilor (Vit. B9).
 
Contribuie la sinteza normala a proteinelor (Mg).
 
Contribuie la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori (Vit. B5).
 
Contribuie la reglarea activitatii hormonale (Vit. B6).
 
Contribuie la sinteza normala a cisteinei (Vit. B6).
 
Contribuie la metabolismul normal al homocisteinei (Vit. B6, Vit. B9, Vit. B12).
 
Contribuie la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor (Vit. B6).
 
Contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor (Biotina).
 
Mod de administrare:
 
Adulti: 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule inainte de mesele principale, cu un pahar de apa, timp de 4 saptamani. Dupa o pauza de 20 de zile, cura se poate repeta.
 
Copii: 1-3 capsule pe zi.
 
Este indicata adoptarea unui stil de viata si a unei alimentatii echilibrate, efort fizic moderat si o hidratare corespunzatoare!
 
Produsul se poate asocia cu Hyper Calm, Hyper Stres, Bitter Ierburile Vietii (capsule sau extract hidroalcoolic), Infostim, Memo Plus, Lecitina si/sau Ginkgo biloba capsule de la Hypericum.
 
Contraindicatii:
 
Nu se utilizeaza de catre persoanele alergice la drojdie sau de catre cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
 
Precautii:
 
Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;
 
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;
 
Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
 
Conditii de pastrare:
 
Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25degC.
 
Termen de valabilitate:
 
A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul:
 
Greutate neta:
 21,37 g
 
Un flacon contine:
60 capsule.

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙