Suc de Fructe Gravital 946ml CaliVita
Suc de Fructe Gravital 946ml CaliVita
Suc de Fructe Gravital 946ml CaliVita

Suc de Fructe Gravital 946ml CaliVita


In stoc
28 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
289.74 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 5723
Code de bare: cv0206

Gravital Juice - 946 ML

Beneficii Gravital Juice

 Cea mai buna calitate de pe piata;

 Deosebit de benefic in tratamentul cancerului;

 Are efect antioxidant;

 Intareste sistemul imunitar;

 Avizat de Ministerul Sanatatii si alte organisme internationale;

 Ofera o stare de spirit buna.

Certificarea Organica A Produsului Graviola

 

USDA Organic este oganismul din SUA care certifica daca un produs este sau nu organic pe baza unor standarde de calitate stricte. Noni Organic de la Calivita este certificat USDA. Acesta certificare este considarata cea mai dura la nivel mondial. Mai multe detalii despre certificarea organica usda puteti afla pe site-ul www.usda.gov

 

 

Eu Organic este organismul care certifica organic produsele la nivel European. De asemenea pentru a obtine certificarea sunt necesare anumite standarde de calitate foarte stricte. Noni Organic de la Calivita este certificat EU Organic. Mai multe despre certificarea organica la nivel european puteti afla pe site-ul ec.europa.eu

 

Prospect Gravital Juice de la Calivita

GraVital Juice este un suc obţinut din mai multe fructe exotice care provin din culturi organice, adică culturi care nu sunt expuse acţiunii ierbicidelor, pesticidelor sau îngrăşămintelor chimice.

Utilizarea îngrăşămintelor chimice a început în secolul al XIX-lea, luând un avânt considerabil în perioada de timp scursă de atunci. A fost urmată, odată cu dezvoltarea chimiei, de introducerea de ierbicide şi pesticide în agricultură.

Rolul acestora de a face posibilă obţinerea unor recolte mai mari a fost la un moment dat justificabil. Totuşi, efectele pozitive au fost contrabalansate de cele nefaste exercitate asupra mediului înonjurător  şi, în final, asupra consumatorilor de produsealimentare. Astfel, aceşti compuşi au rezolvat o problemă, dar au creat şi una nouă.


Una din alternative pentru soluţionarea acestei situaţii a fost/este întoarcerea la metodele folosite înainte de introducerea acestor compuşi, denumite generic agricultură organică.

Folosind aceste metode, se pot obţine fructe care chiar dacă nu se prezintă impecabil, asemeni omologilor obţinuţi cu ajutorul agriculturii moderne, au un conţinut bogat de nutrienţi şi sunt lipsiţi de reziduuri de ierbicide, pesticide şi îngrăşăminte.
         

   Fructele organice din compoziţia sucului GraVital Juice sunt Annona muricataAloe barbadensisGarcinia mangostana şi Opuntia ficus-indica.


 Annona muricata sau GRAVIOLA este un arbore tropical, veşnic verde, care poate creşte până la înălţimi de 4 metri.

Tolerează bine solurile sărace şi preferă să crească la altitudini cuprinse între 0 şi 1200 metri. Frunzele sale sunt alungite, cu lungimi cuprinse între 6 – 18 cm, de culoare verde închisă lucioasă, florile fiind de culoare gălbuie.

Arborele este originar din Caraibe şi America Centrală, dar azi este cultivat în multe zone tropicale, în special pentru fructul său. Acesta are o culoare verde închisă şi prezintă numeroşi peri.

Forma este asemănătoare cu a unui ou şi poate avea o lungime de până la 30 cm. Pulpa fructului este zemoasă, acidă şi aromată. Aceasta este utilizată pentru obţinerea nectarurilor, sucurilor, bomboanelor, şerbetului şi ca aromatizant pentru îngheţate.
            Fructul conţine cantităţi însemnate de vitamina C, vitamina B1 şi vitamina B2, precum şi cantităţi mai mici de minerale.
            În literatura de specialitate există numeroase articole care au ca subiect Annona muricata. Printre altele, se discută potenţialul său antibacterian, antiviral, antifungic şi antioxidant.


Aloe barbadensis (cunoscută şi sub numele de Aloe vera) este o plantă suculentă cu o tulpină foarte scurtă, care creşte între 60 – 100 cm.

Înfloreşte vara, având flori de culoare galbenă; în unele regiuni, planta este folosită şi în scop decorativ, fiind rezistentă în medii aride şi necesitând cantităţi mici de apă.

Frunzele sunt groase şi cărnoase, culoarea lor variază de la verde la verde gri, unele specii prezentând şi puncte albe, putând înmagazina cantităţi semnificative de apă, fapt care ajută planta să supravieţuiască în mediile aride.

Genul Aloe îşi are originea în Africa de Sud, iar Aloe vera îşi are originea în peninsula Arabia. Astăzi însă, planta este cultivată în multe ţări ale lumii, atât în scop ornamental, cât şi pentru numeroasele sale utilizări în alimentaţie şi cosmetică.


Planta conţine 99 – 99,5% apă şi 0,5 – 1% material solid. În compoziţia sa au fost decelate 200 de substanţe, din diverse clase. Astfel, amintim acidul salicilic – având un efect similar aspirinei; aminoacizii – constituenţii principali ai proteinelor; antrachinonele – cu efect analgezic (în cantităţi mici); enzimele – care facilitează digestia şi diverse minerale.

De asemenea, unele date din literatura de specialitate indică şi un potenţial antibacterian şi antiviral. Influenţează pozitiv funcţionarea sistemului imunitar şi are efecte benefice în caz de oboseală.


Garcinia mangostana (mangostana) este un arbore tropical, veşnic verde, originar din zona Indoneziei.

Creşte în principal în Asia de Sud Est, statul Kerala din India şi în ţări tropicale din America de Sud.

A fost menţionată de chinezi în secolul al XV-lea şi mai târziu, în 1753 a fost inclusă de Carl Linnaeus în lucrările sale referitoare la clasificarea plantelor.

Creşte până la înălţimi cuprinse între 6 şi 25 metri, având un fruct dulce, astringent şi zemos, cu vezicule umplute cu lichid (într-un mod similar miezului citricelor) şi o coajă necomestibilă roşu-purpurie atunci când fructul este copt.

Arborii încep să producă fructe la vârsta de 5 – 6 ani, vârsta tipică fiind însă de 8 – 10 ani. Mărimea recoltei variază în funcţie de climă şi vârsta arborelui; arborii tineri pot produce 200 – 300 fructe, cei cu vârste între 30 – 45 ani pot produce până la 3000 fructe, putând fi productivi şi la vârste de 100 ani.

Fructul, cu  numeroase beneficii pentru sănătate, este unul dintre cele mai delicioase din lume, câştigându-şi denumirea de “regina fructelor” sau “darul zeilor”.
Pericarpul fructului este deosebit de bogat în diferite  xantone cunoscute că exercită activităţi biologice unice.

De-a lungul anilor, asupra fructului s-a efectuat un număr mare de cercetări, cu scopul de a determina efectele sale benefice asupra organismului. Cercetătorii au descoperit şi clasificat aproximativ 200 de xantone, din care 40 se găsesc în fructul mangostana.

Cele mai importante xantone (o clasă de polifenoli) din mangostana includ: alfa-mangostinul, beta-mangostinul, gama-mangostinul, garcinonele A, C, D, mangostanolul, gartaninul. Literatura de specialitate menţionează faptul că băştinaşii din Asia de Sud Est au foslosit acest fruct în tratamentul rănilor, inflamaţiilor şi a unor infecţii.


Opuntia ficus-indica (numită în Mexic nopal) este o specie de cactus importantă din punct de vedere economic în zonele aride şi semiaride ale lumii.

Se presupune a fi originară din Mexic (cactusul nopal apărând şi pe steagul acestui stat).

Nopalul este cultivat în special datorită utilizării fructului său în alimentaţie. Reprezintă o sursă bună de hrană în zonele aride, deoarece are nevoie de cantităţi mici de apă pentru a se dezvolta.

În Mexic, nopalul, fiind cel mai răspândit cactus domesticit, se situează la un nivel asemănător porumbului şi plantei agave ca importanţă economică. Cea mai valoroasă parte a plantei din punct de vedere comercial este fructul.

Cactusul înfloreşte începând cu luna mai, în emisfera nordică, iar fructele se coc în intervalul august – octombrie. Acestea sunt consumate fără coajă exterioară, având o aromă similară cu cea a pepenelui verde.

Miezul fructului este dulce, de culoare roşie – purpurie sau alb – gălbuie şi conţine numeroase seminţe mici şi tari. Din fructe se pot obţine şi gemuri sau jeleuri.

Componenţii chimici cei mai importanţi ai nopalului sunt: aminoacizi (în număr de 17, dintre care 8 sunt esenţiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) şi fibre (atât insolubile: lignina, celuloza, hemiceluloze, cât şi solubile: pectina, mucilagii, gume).

Prin conţinutul bogat în aminoacizi produsul poate determina scăderea apetitului. De asemenea, accelerează catabolismul lipidelor şi eliminarea acestora din organism. Datorită acestor efecte, nopalul poate fi consumat de cei interesaţi în menţinerea greutăţii corporale.

GraVital Juice
Suc necarbonatat de fructe
946 ml

Ingrediente: piure din fruct de Graviola organică (31,95%); apă filtrată; suc de Aloe vera organică (28,6%); piure de Mangostana organică (4,76%); Nopal organic (4,76%); agenţi gelatinizanţi – gumă de guar organică, pectină; corector de aciditate – acid citric; aromă de merişoare organice; corector de aciditate – acid ascorbic; îndulcitor – stevia organică.

Instrucţiuni de utilizare: agitaţi bine flaconul înainte de utilizare; consumaţi 2 linguri de suc (30 ml) per zi, dizolvate într-un pahar de apă. Nu congelaţi produsul.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙