Krill Omega 3 500mg Myelements Niavis 30cps
Krill Omega 3 500mg Myelements Niavis 30cps
Krill Omega 3 500mg Myelements Niavis 30cps

Krill Omega 3 500mg Myelements Niavis 30cps


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

7 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
71.35 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 5151
Code de bare: mye4

Krill-ul Euphasia Superba este una dintre cele mai mari biomase din lume.

Krill-ul traieste în apele reci si nepoluate ale Antarcticii si se hraneste cu plancton.

Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements furnizeaza ulei pur de la Krill-ul antarctic Euphasia Superb, care reprezinta o sursa naturala, bogata în omega-3 acizi grasi esentiali sub forma de fosfolipide.Caracteristica cheie a KRILL OIL OMEGA3 este concentratia ridicata a acizilor grasi omega-3 sub forma de fosfolipide, precum si prezentaantioxidantului puternic astaxantina. Formularea de mai sus contribuie la utilizarea directa a Krill Oil Omega 3 de corpul uman, maximizând beneficiile acestuia.

Beneficiile uleiului de Krill sunt numeroase, dovedite stiintific.

Uleiul de krill poate reduce colesterolul marit la adulti, protejând sanatatea cardiovasculara, poate atenua simptomele sindromului premenstrual si cele ale menopauzei, poate îmbunatati functiile cognitive si poate ajuta la atenuarea simptomelor artritei si a inflamatiilor.

Tot asa este important de subliniat proprietatile antioxidante ale uleiul de Krill datorate antioxidantului natural astaxantina.

Astaxantina protejeaza uleiul de Krill de efectul oxidarii si mareste rolul lui benefic prin combaterea radicalilor liberi din corp. Suplimentul nutritiv KRILL OIL OMEGA3 de la myelements vine în forma de capsule mici gelatinoase moi de culoare rosie care pot fi administrate ca supliment nutritiv pentru adulti, una sau doua capsule pe zi, preferabil în timpul mesei, sau dupa recomandarea medicului.

KRILL OIL OMEGA3 este disponibil în pachete cu 30 & 60 de capsule gelatinoase moi.

În mod obisnuit o (1) capsula gelatinoasa moale contine: Ulei de Krill 500 mg care furnizeaza: Fosfolipide din Krill 225 mg Omega 3 acizi grasi 125 mg EPA 60 mg DHA 35 mg Astaxantina 55 μg


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiAlti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙