Complex de Ciuperci Maitake, Reishi si Shiitake Triple Mushroom 600 miligrame 60 capsule Swanson
Complex de Ciuperci Maitake, Reishi si Shiitake Triple Mushroom 600 miligrame 60 capsule Swanson
Complex de Ciuperci Maitake, Reishi si Shiitake Triple Mushroom 600 miligrame 60 capsule Swanson

Complex de Ciuperci Maitake, Reishi si Shiitake Triple Mushroom 600 miligrame 60 capsule Swanson


In stoc
5 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
53.28 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 20776
Code de bare: 02069240
Descriere
 
Formula exclusiva Triple Mushroom Complex contribuie la sustinerea sistemului imunitar, antitumoral, anticancerigen.
 
Un redutabil sustinator al intregului organism.
 
Prezentare: flacon cu 60 capsule
 
Producator: Swanson, SUA
 
 
Descriere:
 
Triple Mushroom Complex este format din cele trei ciuperci: Maitake, Shiitake si Reishi benefice pentru sustinerea sistemului imunitar.
 
Maitake, denumita  "Regele Ciupercilor" sau "ciuperca dansatoare" contine polizaharidele 1.3 si 1.6 beta-glucan, stimulatoare naturale ale imunitatii organismului, cum ar fi celulele T, celulele B si macrofagele. Sprijina sanatatea cardiovasculara prin regularizarea tensiunii arteriale, normalizarea colesterolului si a lipidelor din sange, promoveaza productia corespunzatoare de insulina, stimuleaza sistemul imunitar, activeaza macrofagia (consumarea celulelor cu mutatii), ajuta la blocarea cresterii tumorilor, un element ajutator eficient in tratarea leucemiei, a cancerului de stomac si oase, estompeaza efectele secundare ale chimioterapiei, ajuta digestia, sprijina sanatatea ficatului, in special in legatura cu hepatita si lupta impotriva infectiilor bacteriale si virale (HIV, Human Papiloma Virus, virusul hepatic B, gripal, Herpes virus, cytomagelovirus).
 
Beta-glucanii din ciupercile maitake joaca un rol- cheie in procesul imunomodulator. Pe langa toate aceste proprietati de reglare a imunitatii, maitake mai este recomandata de medicina traditionala si de studiile care i-au subliniat beneficiile in urmatoarele probleme de sanatate:
 
 - diabet, efect hipoglicemiant
 
 - inducerea ovulatiei la pacientele cu sindromul ovarelor polichistice.
 
 - boala inflamatorie intestinala.
 
 Ciuperca maitake este cel mai bine cunoscuta pentru proprietatile sale de combatere a cancerului. In 2009, un studiu pe pacienti cu cancer in stadiul 1 si 2 a fost efectuat de Memorial  Sloan - Kettering Cancer Center si a aratat ca extractul de maitake moduleaza activitatea sistemului imunitar al pacientelor cu cancer de san. Rezultatele studiului au fost publicate in Journal of Cancer Research and Clinical Oncology. Extractul de maitake are un foarte bun efect de reducerea a toxice ale chimioterapiei. Acesta a fost pus in evidenta de studiul efectuat de catre Laboratorul de Imunologie, Departamentul de Oncologie al Universitatii Cornell din New York. Intr- un studiu clinic  1,3 beta glucan, fractia D a fost administrat pacientilor cu cancer fara a se administra si terapiile conventionale cum ar fi chimioterapia sau radioterapia. Ca rezultat, cresterea tumorilor metastatice a incetinit, markerii tumorali au scazut si activitatea celulelor killer naturale a crescut (celulele ucigase naturale sunt celulele sistemului imunitar care joaca un rol in inducerea apoptozei, moartea celulelor tumorale). Aceste rezultate au fost observate la toti pacientii. Un alt studiu a aratat ca prin activarea celulelor NK (natural killer), maitake a inhibat dezvoltarea cancerului de colon, de plaman si de piele (melanom). S-a demonstrat, de asemenea, activarea celulelor T-helper care joaca un rol important in modularea sistemului imunitar si favorizarea altor celule ale sistemului imunitar sa-si desfasoare activitatea de lupta impotriva cancerului si a unor agenti patogeni externi. Un studiu clinic efectuat in Japonia a investigat eficacitatea administrarii unei combinatii de MDF(Maitake D-fraction) si pulbere de maitake la 36 de pacienti cu cancer care aveau varsta cuprinsa intre 22 si 57 de ani si care se aflau in stadiile II-IV. Regresia cancerului sau ameliorarea semnificativa a simptomelor au fost observate la 11 din 16 paciente cu cancer mamar (68,8%); 7 din 12 pacienti cu cancer hepatic (58,3%); si 5 din 8 pacienti cu cancer pulmonar (62,5%). Alte studii au aratat ca fractia D beta glucan poate induce moartea celulara (procesul mentionat sub numele de apoptoza) in celulele cancerului de san si in celulele de carcinom renal avansat. In plus, s-a demonstrat ca fractia D reduce cresterea numarului de celule tumorale in cancerul vezicii urinare si a fost observata, de asemenea, in remisia cancerului vezicii urinare.
 
Ciuperca Shiitake, sub denumirea stiintifica de Lentinula Edodes, este originara din Extremul Orient si se numara printre cele mai cultivate ciuperci din lume. Shiitake contine o multime de substante necesare organismului uman precum polizaharide, aminoacizi esentiali, vitamine si minerale. Aceste ciuperci pot fi consumate atat in stare cruda, gatite, cat si in stare uscata, sub forma de pulbere sau pastile. Se pot consuma cate 6 pana la 16 grame de pudra pe zi, sau, sub forma de capsule, cate un comprimat de doua, maxim trei ori pe zi. Polizaharidele ce intra in compozitia ciupercilor Shiitake sunt elementul principal ce ajuta la tratarea afectiunilor maligne, cu o actiune deosebit de importanta antivirala si antitumorala. Mai mult decat atat, ciuperca Shiitake contine si un compus izolat, denumit eritadenina, ce are rolul de a scadea nivelul colesterolului si a lipidelor din sange, tratand si prevenind in acelasi timp afectiunile cardiovasculare. Ciuperca Shiitake contine si o gama complexa de minerale, deosebit de benefice pentru corpul nostru, precum magneziu, mangan, calciu, potasiu, zinc, nichel, fosfor si fier. Acestea se gasesc indeosebi in piciorusul ciupercii ce poate fi si el consumat. Vitaminele continute de ciuperca miraculoasa Shiitake aduc un plus de sanatate organismului uman, mai ales ca aceasta ciuperca este bogata in complexul de vitamina B, precum B1 si B2, dar si vitamina C. Ciuperca Shiitake contine fibre, vitamine din complexul B si acid folic, vitamina D2, minerale esentiale precum K, Cu, P, Fe si seleniu care este un puternic antioxidant. Ca si in cazul ciupercii Maitake, si ciuperca Shiitake contine ergosterol, o provitamina ce se transforma in vitamina D, atat de necesara organismului nostru. Lentinanul este o polizaharida ce intra in compozitia ciupercii Shiitake si s-a demonstrat ca aceasta duce la regresia, pana la disparitia tumorilor.  Shiitake este deosebit de eficienta in cazul tratarii afectiunilor asociate gripelor si virozelor, a infectiilor, a afectiunilor plamanilor, a constipatiei, a gutei, a gastritelor si ulcerului duodenal, ajuta la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, trateaza boli cronice precum leucemia, hepatita B, alergiile, bolile autoimune, afectiunile reumatice, dar si diabetul si cancerul. Aceasta ciuperca a atras atentia lumii din cele mai vechi timpuri, dar si a cercetatorilor incepand cu anii 1970. Acestia au inceput cercetarile pentru a testa efectele ciupercii Shiitake asupra nivelului colesterolului in sange si, treptat, au descoperit ca aceasta ciuperca trateaza o gama mult mai larga si mai variata de afectiuni. Shiitake este capabila sa invinga orice boala tumorala sau de natura infectioasa, asa sustin cercetatorii. Atat tumorile benigne, bolile canceroase, infectiile hepatice sau cele cu HPV sunt tratate cu succes si in mod eficient prin utilizarea tratamentului cu ciuperca Shiitake. Renumita ca aliat al longevitatii, Shiitake este un remediu antitumoral, gratie substantei lentinan care stimuleaza sistemul imunitar sa inhibe formarea celulelor canceroase. Boli grave precum hepatita de tip B si hepatita de tip C au fost tratate cu succes prin cura cu ciuperca Shiitake. Aceasta ciuperca este si un aliat al longevitatii, previne imbatranirea si bolile asociate varstei inaintate fiind un excelent tonic fizic si intelectual. Ajuta in tratarea cancerului si in tratarea si prevenirea osteoporozei. Nici diabetul, psoriazisul si scleroza multipla, afectiuni deosebit de grave nu fac parte din categoria bolilor ce nu pot fi tratate cu ajutorul Shiitake. 
 
  Ciupercile Shiitake contin de asemenea cuprul necesar formarii de hemoglobina si colagen. Fiind bogate si in seleniu, aceste ciuperci sunt necesare si in conversia hormonilor tiroidieni in forma lor activa. Continutul lor bogat in magneziu este necesar transmisiei fluxului nervos.
 
  Ciupercile Shiitake sunt bogate si in potasiu, indispensabil pentru digestie si pentru contractiile musculare, inclusiv cele ale inimii. Shiitake sunt  surse pretioase de vitamina B5 care ajuta la folosirea optima a energiei din alimente si de vitamina D care fac disponibili calciul si fosforul din sange. Sunt foarte recomandate vegetarienilor pentru a se evita carentele de vitamina D. Surse bogate in vitamina B12 cu  rol important  in procesul metabolismului si in repararea tesuturilor, in productia de hormoni si de globule rosii. Vitamina B9 joaca un rol foarte important in producerea de noi celule. Vitamina B6 participa la metabolismul proteinelor si al neurotransmitatorilor.
 
  Ciupercile Reishi sunt unul dintre cele mai populare si benefice tipuri de ciuperci de pe planeta. Aceste ciuperci, in special, s-au bazat de mii de ani de studiu in regiunea asiatica, dar au ajuns recent in atentia intregii poputatii. Stiintific cunoscut sub numele de Ganoderma lucidum, "reishi" este numele prin care aceste ciuperci benefice sunt cunoscute in Japonia, in timp ce in China, ele sunt numite ciuperci Lingzhi. Ciupercile Lingzhi, ca grup, reprezinta de fapt un complex de specii fungice, multe dintre ele fiind utilizate in intreaga lume. Aceste ciuperci fascinante sunt puternice datorita colectiei lor unice de compusi organici si componente, care includ triterpene, alcaloizi, steroli si diverse polizaharide esentiale. Reishi contine peste 200 de microelemente active, cele mai importante fiind polizaharidele, acizii ganoderici, germaniul organic, adenozina, aminoacizii si proteinele imbunatatind in mod semnificativ functionarea sistemului imunitar, avand proprietati antialergice, antiinflamatoare, antivirale, energizante, antibacteriene si antioxidante. De asemenea, este un excelent remediu antistres. Reishi contine polizaharide solubile in apa, terpenoizi, proteine si aminoacizi. Polizaharidele solubile in apa au efecte antitumorale, de reglare a imunitatii si de scadere a tensiunii arteriale. Alti compusi din Reishi, acizii ganoderici inhiba eliberarea de histamina si imbunatatesc functiile ficatului, contribuind la alinarea alergiilor. Acesti compusi sporesc inmultirea celulelor macrofage si celulelor T, Reishi dovedindu-si utilitatea in tratamentul bolilor sistemului imunitar, inclusiv SIDA si cancer. Actioneaza ca un antihistaminic, ceea ce o face utila pentru tratarea alergiilor. Lanostan, un compus din Reishi, inhiba eliberarea de histamina in organism. Este un energizant eficient, dar si un antioxidant care protejeaza organismul de efectele radicalilor liberi, ajuta la tratarea anxietatii , tensiunii arteriale, hepatitei, bronsitei, insomniei si astmului. Cercetarile au aratat ca extractele de ciuperci reishi pot stimula activitatea cognitiva si pot prezenta anumite efecte neuroprotective, in special in stimularea factorului de crestere a nervilor, care este o parte esentiala a unei functiei cognitive sanatoase.
 
Una dintre cele mai importante efecte  ale extractelor de ciuperci reishi este capacitatea lor antiinflamatoare. Acesta este partial motivul pentru care poate ajuta la tulburarile cognitive, prin cresterea cantitatii de flux sanguin catre creier. Pentru persoanele care sufera de artrita sau guta, extractele de reishi pot fi foarte utile. Ciupercile Reishi au fost, de asemenea, folosite pentru ameliorarea durerilor de cap si vindecarea ranilor. Studiile clinice au demonstrat capacitatea ciupercilor Reishi de a preveni cancerul, pe langa faptul ca pot contribui la lupta impotriva celulelor canceroase existente in organism. Intr-un studiu efectuat in anul 2011, oamenii de stiinta s-au axat pe cercetarea acidului Ganoderic, un extract solubil din ciupercile Reishi, ca solutie pentru incetinirea dezvoltarii si eliminarea celulelor canceroase specifice. Rezultatele au aratat ca acidul Ganoderic a avut capacitatea de a induce apoptoza (moartea programata a celulelor) si de a conduce la o toxicitate mai scazuta in celulele sanatoase. Cu doar un an inainte, un alt studiu axat pe dezvoltarea celulelor 95-d de carcinom pulmonar si HCT-116 (celulele canceroase de colon) a analizat utilizarea acidului Ganoderic pentru inhibarea dezvoltarii tumorilor si metastazelor. Acesta a ajutat la reducerea capacitatii celulelor de a se uni, limitand in acelasi timp si capacitatea lor de a migra in tot corpul. Ganoderma reprezenta o parte importanta a medicinei antice pentru combaterea procesului natural de imbatranire. Numita si ,,ciuperca nemuririi", studiile privind acidul acetic arata capacitatea de crestere a duratei de viata. Ciupercile Reishi/Ganoderma si-au demonstrat capacitatea de a proteja ADN-ul celular si mitocondrial de stresul oxidativ care induce imbatranirea precoce. Prin capacitatea naturala de lupta impotriva reactiilor din celulele si ADN-ul nostru, ciupercile Ganoderma sunt ideale pentru combaterea factorilor negativi care provoaca daune organismului nostru si pentru a spori varsta noastra celulara. Antioxidantii puternici din Reishi si proprietatile antiinflamatoare permit acestor ciuperci sa fie extrem de eficiente in bolile neurologice, cum ar fi Alzheimer, Parkinson sau Huntington. Triterpenele si polizaharidele din Ganoderma reduc impactul proteinelor de oxidare, cum ar fi Abeta, un declansator comun in boala Alzheimer, si ajuta la ameliorarea disfunctiei mitocondriale in hipocampus. Un studiu recent a aratat o imbunatatire a deteriorarii neuronale din hipocampus, ceea ce ii face pe cercetatori sa creada ca ciupercile Reishi ar putea proteja hipocampusul de proteinele de oxidare care produc daune. In plus, Ganoderma sustine proteinele care regleaza cresterea, intretinerea si supravietuirea anumitor neuroni, pentru promovarea unei functii neuronale sanatoase.  Ganoderma imbunatateste nivelul interferonului alfa si gamma, care sunt in mod natural produse de sistemul imunitar. Aceste proteine ajuta la inhibarea replicarii virale, consolideaza rezistenta celulara impotriva infectiei, imbunatatesc detoxifierea ficatului si functia hepatica prin stimularea regenerarii celulelor hepatice. Copiii sunt, de asemenea, extrem de sensibili la bolile de ficat din cauza obezitatii si a dietei. Capacitatea ciupercilor Reishi de a repara ficatul permite o extragere corecta a toxinelor din corpul nostru.
 
Principala functie a Triple Mushroom Complex este sa restabileasca echilibrul organismului "suferind", ca urmare a efectului profilactic, mentinand astfel corpul intr-o stare de sanatate constanta. Aceste ciuperci terapeutice actioneaza in sensul refacerii rezistentei naturale la agentii patogeni, precum si a caracteristicilor fiziologice ale corpului uman: nivelul enzimelor, al hormonilor, mineralelor, hidrolitic, etc. Cu un puternic efect stabilizator, au capacitatea de a regla presiunea sanguina atat in cazul hipertensivilor (presiune sanguina ridicata), cat si al hipotensivilor (presiune sanguina scazuta). Acelasi efect ramane vizibil la nivelul psihicului uman, al tumorilor canceroase, al digestiei, colesterolului marit, alergiilor multiple, etc. Astfel, poate fi explicat rolul vital pe care-l au aceste ciupercile in cura unor maladii.
 
Mod de administrare: 1 cps/ zi
 
Ingrediente/ cps
 
Maitake( Grifola frondosa).......................................................200 mg
 
Reishi Mushroom( Ganoderma lucidum)....................................200mg
 
Shiitake Mushroom( Lentinus edodes).......................................200mg
 
Capsula contine gelatina vegetala si stereat  de magneziu, siliciu.
 
In terapia antitumorala alimentatia va fi pe cat posibil vegana.
 
Dimineata si seara este recomandat a se consuma cereale, seminte, fructe si lapte vegetal;
 
50 gr fulgi de ovaz (2-3 linguri)  + 50 gr fulgi de secara (2-3 linguri) + 1 lingurita susan + 1/2 lingurita de de scortisoara + 1 lingurita seminte de floarea soarelui neprajite + 1-2 lingurite cu varf de pudra de roscove + 1 lingurita seminte de dovleac  + 5 nuci Caju + 5 migdale + 5 miez de nuci + 5 samburi de caise amari cu Vit Bl7 + 5 alune de padure + 1 lingurita  seminte de chia  (toate acestea se lasa la inmuiat de seara pana dimineata in 200ml apa plata)+ 1/2-1  banana feliata + 1/2 -1 mar feliat (sa nu fie acru sau acrisor) + 1 kiwi (sa nu fie foarte tare pentru ca nu e copt =>acru)+ 2 linguri polen granule + 100-200 ml apa plata sau lapte vegetal (soia, orez, cocos, migdale, alune).  Se amesteca si se consuma tot odata.
 
 
Masa de pranz poate consta in: Ciorba/supa de legume, o mancare de Orez brun sau negru sau Quinoa neagra sau fasole neagra sau naut sau hrisca sau mazare sau amarant. Salata de legume care sa contina: rosie, ceapa, varza rosie sau alba, morcov ras, castravete, ardei rosu sau gogosar, ulei de masline extra virgin, suc de lamaie proaspat, putina sare, piper.
 
 
Se pot consuma si sucuri proaspete de legume de 1- 3 ori pe zi:  Cate 80 ml suc proaspat din urmatoarele legume: castravete, morcov, sfecla rosie, telina si varzap rosie (sucul de varza rosie se filtreaza prin tifon).   
 
 
Rezulta 400 ml suc proaspat de legume care se bea in maxim 15- 20 min de la preparare.
 
- La 2- 3 ore dupa micul dejun: Se amesteca 4- 7 lingurite de pudra de orz verde cu 200ml apa plata si o lingura de ulei de in.
 
- La 2- 3 ore dupa masa de pranz: Se amesteca 4- 7 lingurite de pudra de orz verde cu 200ml apa plata si o lingurita de ulei de catina.
 
 
Contraindicatii:A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.
 
Atentie! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, bine inchis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
 
Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.
 
Producator: Swanson Health Products, USA

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙