Ceai din 8 Plante Essiac 113gr Swanson Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
Ceai din 8 Plante Essiac 113gr Swanson
Click pe poza pentru zoom

Ceai din 8 Plante Essiac 113gr Swanson

(0 voturi)

218.00 Lei pretul include toate taxele*
in pret nu este inclus transportul
  16518
  Swanson Health Products
  med91
  In curs de aprovizionare

Formula exclusivă Essiac Ceai din 8 plante 113 gr recomandat în terapi anti-tumorale, anti-cancerigene.

Un redutabil susținător al sistemului imunitar

Prezentare: 113 grame (4 plicuri cu 28,25 grame = 4.4 litri ceai)

Producător:  Swanson Organic SUA

 

Descriere:

Ceaiul Esiac marca Swanson Organic este preparat din 8 plante 100% organice, nu conține ierbicide, pesticide sau alte chimicale și este Certificat pentru produsele organice de către Institutul USDA ORGANIC.

 Ceaiul Esiac marca Swanson Organic este o formulă din plante ce a fost utilizată din anul 1922 de o sora medicală din Canada numită Rene Caisse pentru a ajuta pacienți cu afecțiuni grav, în special pe cei cu diferite forme de cancer. Formula i-a fost transmisă de un vraci indian Ojibway. Ceaiul Esiac marca Swanson Organic a ajutat mii de persoane din toata lumea să-și recapete sănătatea fără a avea efecte negative. Plantele din Esiac sunt mixate în cantități precise pentru a maximiza efectul sinergetic, conform rețetei  lui Rene Caisse îmbunătățită de Dr. Charles Brush. Plantele aflate în compoziția ceaiului Esiac marca Swanson Organic curăță sângele și hrănesc celulele individual, îmbunătățindu-le rezistența și integritatea. Acest ceai a ajutat mii de persoane din toată lumea să-și recapete sănătatea fără a avea efecte negative.

Compoziție:

Ceaiul Esiac marca Swanson Organic conține: 

  1. Schinel (Cnicus benedictus) - muguri, frunză, vârfuri
  2.  (Arctium lappa) - rădăcina

3 .Organic Sheep Sorrel – Macrisul iepurelui (Rumex acetosella) - frunza

  1. Trifoi roșu (Trifolium pratense) – muguri și frunză

5 .OrganicSlippery Elm -Ulm alb (Ulmus fulva) – scoarță interioară

  1. Watercress - Nasturel (Nasturtium officinale) – planta întreagă
  2. Ascophyllum nodosum) – planta întreagă
  3. Rheum palmatum) - rădăcina

Componente bioactive:

 calciu, fier, siliciu, magneziu, sulf, zinc, cupru, potasiu, crom, fosfor, iridium, radiu, acid malic, oxalic, galic, oleic, palmitic și galacturonic, emodină, clorofilă, lignani, inulină, flavonoide, betacaroten, polifenoli, polizaharide, aminoacizi, acizi fenolici, uleiuri esențiale, tanini (catechine, epicatechine), mucilagii, rutin, glicozide, galactoze, betasitosterol, vitamine A, C, D, E, B, K, P, U

 

Calitatea plantelor: In prezent producătorul american achiziționează plantele organice (bio) de la Starwest Botanicals, Inc. din California. Compania deține laboratoare proprii în SUA. Fiecare plantă deține certificat individual de analiză și fișa tehnică de calitate.

Umiditatea plantelor este între 10% și 15%. Ceaiul pe care vi-l oferim este foarte proaspăt.

Mulți clienți au apreciat faptul că întotdeauna ceaiul Esiac pe care il cumpără de la noi miroase și se simte incredibil de proaspăt. Mai mult chiar, oferim cel mai bun preț de pe piața pentru cea mai mare cantitate de Essiac.

 

De ce oferim varianta cu 8 plante și nu pe cea cu 4 plante?

Prima variată de Esiac folosită de Rene Caisse a fost varianta cu 8 plante. Varianta cu 4 plante (dintre care 3 se beau sub formă de ceai și una injectabilă) a fost testată pentru o perioadă de timp și nu a fost acceptată ca fiind superioară. Din experiența noastră cu Esiac, varianta cu 4 plante nu este nici pe departe la fel de eficiența că cea cu 8 plante. Aproximativ 80% din clienți consideră că varianta de Esiac cu 8 plante pe care o avem noi a ajutat la vindecarea de cancer, diabet sau altă problemă de sănătate.

Esiac-ul nostru este furnizat direct de descendeții  Dr. Charles Brush de la Laboratoarele din Cambridge, care a lucrat cu Rene Caisse în tratarea pacienților bolnavi de cancer.

 

Utilizare: 

Ceaiul Esiac marca Swanson Organic este recomandat în:

- detoxifica sângele, limfa, ficatul, plămânii, pielea, rinichii

- complementar în terapiile antitumorale: antioxidant, crește nivelul de oxigenare celulară, reduce neoangiogeneza, crește sensibilitatea celulelor tumorale la chimio și radioterapie, antimutagenic, stimulează producția limfocitelor T

- ajută la eliminarea lichidului în exces din cavitățile corpului (ascita, hidrotorax, edeme cerebrale, pulmonare)

- reduce acumulările de metale grele (aluminiu, plumb, mercur, cadmiu, arsen) din organism, în special cele periarticulare reducând anchiloza dureroasă,

- antianemic - stimulează sinteza de hematii și ajută la prevenirea lezării acestora,

- protejează mucoasele - reduce simptomele afecțiunilor gastro-intestinale (boala Crohn, ulcer peptic, gastrite, reflux gastroesofagian, diverticulita, indigestii, balonări, constipație sau diaree, boala celiaca - intoleranță la gluten, pirozis); crește pofta de mâncare,

- îmbunătățește funcțiile pancreasului, splinei, ficatului (congestii, icter, favorizează eliminarea bilei)

- complementar în tratamentul diabetului insulino-dependent prin conținutul de inulină care este convertită în insulină,

- reglează nivelul colesterolului, reduce riscul de ateroscleroză,

- favorizeaza vindecarea ranilor si a abceselor (si prin aplicatii externe)

 -menține echilibrul sodiu/potasiu în organism și ph-ul alcalin, corespunzător stării optime de sănătate,

- convertește oxalații de calciu și potasiu în forme inofensive, hidrosolubile, care se elimină urinar, prevenind formarea litiazei aparatului urinar,

- antihemoragic în accidente cerebro-vasculare, hemoragii gastro-intestinale, gingivale, hematoame, contuzii, fisuri anale, hemoroizi, epistaxis

- reduce demielinizarea: încetinește evoluția sclerozei multiple și a sclerozei laterale amiotrofice,

- crește eficiența tratamentelor în bolile Alzheimer și Parkinson,

- antipiretic (reduce febra);

- stimulează fluidificarea și expectorația mucusului din căile respiratorii,

- antibacterian, antifungic, antiviral, antiparazitar,

- reglează funcția tiroidiană,

- reduce inflamațiile și durerile în artrită, gută; protector osteo-articular. 

 

Preparare:

Ceaiul esiac  marca Swanson Organic se prepară astfel: - se pune într-o oală de inox sau email 1,1 litri apă curată, apă filtrată sau plata și se fierbe, când apa a început să fiarbă se adaugă 1 plic de ceai Esiac și se lasă la fiert timp de 10 minute, se amestecă ocazional. 

Se ia oala de pe sursa de căldură se lasă să stea 6 ore după care se amestecă din nou și se lasă să mai stea încă 6 ore.

După 12 ore de la preparare se poate folosi conform schemei de administrare sau conform medicului de specialitate.

Se păstrează în frigider până la maxim 3 săptămâni într-un recipient închis din sticlă.

Reâncălziți prin fierbere, nu folosiți aparatul de încălzit cu microunde!!!

Ceaiul se administrează pe stomacul gol: nu se mănâncă o ora înainte sau după fiecare doza. In acest interval de două ore (o ora înainte + una după) se poate consuma numai apă cât mai pură.

Esiac Amestec Organic Patentat de 8 plante -supliment alimentar

Prezentare: cutie cu 4 plicuri de ceai cu greutate totală de 113 g.

Utilizare: contribuie la buna funcționare a  sistemului imunitar.

Ingrediente/ 4 plicuri : Esiac complex organic patentat de plante 113 g format din : Schinel (Cnicus benedictus)( muguri, frunză, vârfuri)#, Brusture (Arctium lappa) (radacina)#, Macrisul-iepurelui (Rumex acetosella) (planta intreaga)#, Trifoi-rosu (Trifolium pratense) (muguri și frunze)#, Ulm-alb (Ulmus rubra) (scoarță iterioară)#, Nasturel (Nasturtium officinale) (planta întreagă)#, Alga (Ascophyllum nodosum)(planta întreagă)#, Revent (Rheum palmatum) (radacina)# (#certificate organic).

 

Mod de utilizare pentru întreținere :

Câte 60 ml de ceai de 2 ori pe zi pe stomacul gol, cu 1 oră înainte de masă sau conform recomandării medicului de specialitate.

 1 plic va ajunge pentru 18 administrari = 9 zile

 

Mod de utilizare intens:

Câte 90 ml de ceai de 3 ori pe zi pe stomacul gol, cu1 oră înainte de masă sau conform recomandării medicului de specialitate.

 1 plic va ajunge pentru 12 administrari = 4 zile

 

Mod de preparare: se pune într-o oală de inox, sticlă sau email 1,1 litri apă curată, apă filtrată sau plată și se fierbe. Când apa a început să fiarbă se adaugă 1 plic de ceai Esiac și se lasă la fiert timp de 10 minute, se amestecă ocazional. 

Se ia oala de pe sursa de căldură se lasă să stea 6 ore după care se amestecă din nou și se lasă să mai stea încă 6 ore.

După 12 ore de la preparare se poate folosi conform schemei de administrare sau conform medicului de specialitate.

Se păstrează în frigider până la maximum 3 săptămâni într-un recipient închis din sticlă.

Reâncălziți prin fierbere, nu folosiți aparatul de încălzit cu microunde!!!

Ceaiul se administrează pe stomacul gol: nu se mănâncă o ora înainte sau la mai puțin de o oră după fiecare doza. In acest interval de două ore (o oră înainte + una după) se poate consuma numai apa cât mai pură.

 

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente sau celor care suferă de dureri abdmoninale , diaree, ocluzie intestinală. A se consulta medicul în cazul în care urmați tratament cu medicamente sau dacă aveți vreo afecțiune , în special ulcer sau litiază renală.

Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Ceaiul se administrează pe stomacul gol: nu se mănâncă o ora înainte sau la mai puțin de o oră după fiecare doza. In acest interval de două ore (o ora înainte + una după) se poate consuma numai apa cât mai pură.

 

Mod de utilizare pentru întreținere :

Câte 60 ml de ceai de 2 ori pe zi pe stomacul gol, cu 1 oră înainte de masă sau conform recomandării medicului de specialitate. 1 plic vă ajunge pentru 18 administrări = 9 zile

Mod de utilizare intens:

Câte 90 ml de ceai de 3 ori pe zi pe stomacul gol, cu1 oră înainte de masă sau conform recomandării medicului de specialitate.  1 plic va ajunge pentru 12 administrări = 4 zile

In timpul terapiei antitumorale este recomandată administrarea de Vitamina D3 softgels, (baza de ulei) în doze de 10.000 UI (2 capsule softgels de 5.000 UI) în timpul micului dejun.

Opinia Cumparatorilor

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!


Rating Produs:
Anuleaza
Titlu*  
Opinie*  

Produse SimilareLivrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ceai din 8 Plante Essiac 113gr Swanson Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert