Recipient Pink Aqua Sanitas 300ml
Recipient Pink Aqua Sanitas 300ml
Recipient Pink Aqua Sanitas 300ml

Recipient Pink Aqua Sanitas 300ml


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

34 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
349.90 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 8505
Code de bare: 607as

DESCRIERE PRODUS

Aqua Sanitas – Recipient Inox Pink (Mia Natura)
Greutate: 300g
Aqua Sanitas este un dispozitiv alcalin portabil, care poate transforma apa obisnuita in apa alcalina si poate ioniza apa pe care oricine o poate bea, oriunde si oricand. Recipientul este produs din otel inoxidabil si contine doua filtre interioare care incorporeaza o combinatie patentata de 13 tipuri de minerale naturale.
Aqua Sanitas – Ionizator alcalin portabil genereaza o apa cu textura matasoasa pura si gust dulce; favorizeaza filtrarea apei de clor si alte tipuri de contaminanti. Aqua Sanitas utilizeaza 13 tipuri de minerale incorporate in filtrele sale, incluzand turmalina, zeolit, piatra maifan, jad, argila, caolin, etc. Intreg acest ansamblu de minerale imbunatateste calitatea apei si ii creste pH-ul cu circa doua si chiar mai multe puncte.
Apa din Aqua Sanitas poate avea un pH de pana la 9,5. Turmalina, de exemplu, produce ioni negativi si reduce dimensiunile grupurilor de molecule ale apei. Grupurile moleculare mai mici sunt mai usor de absorbit.
Beneficiile produsului Aqua Sanitas:Nu este o coincidenta faptul ca denumirea produsului nostru este Aqua Sanitas deoarece, in latina, »Aqua Sanitas« inseamna »Apa Sanatatii«.
Asigura corpului dvs. o cantitate importanta de antioxidanti care sa elimine actiunea daunatoare a radicalilor liberi;o Creste pH-ul apei si astfel imbunatateste echilibrul acid/alcalin al corpului dvs.;
Reduce grupurile moleculare ale apei si asigura corpului o mai buna hidratare, aspect esential pentru sportivi;
Studii si masuratori efectuate asupra campurilor bioenergetice au dovedit ca apa din recipientul Aqua Sanitas armonizeaza activitatea campului bioenergetic al corpului uman si contrabalanseaza pierderile de energie;
Creste nivelul de magneziu cu mai mult de 100%;
Ajuta la filtrarea apei dvs. de clor si de alti posibili agenti de contaminare ai apei.* pH-ul si nivelul de reducere al oxigenului au valori ce pot varia functie de calitatea apei pe care o folositi in recipientul Aqua Sanitas.

Fabricatie: Slovenia.

 

Producator

Aqua Sanitas_Mia Natura Slovenia

 


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiAlti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙