Migdale Decojite Crude Albe Raw Bio 250 grame Deco Italia
Migdale Decojite Crude Albe Raw Bio 250 grame Deco Italia
Migdale Decojite Crude Albe Raw Bio 250 grame Deco Italia

Migdale Decojite Crude Albe Raw Bio 250 grame Deco Italia


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
28.34 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 17562
Code de bare: 6426282670290
Tip produs: Migdale
Specialitate: Masline
Gramaj[g]: 250 g
Arbore longeviv, originar din Persia, Siria si Nordul Africii, intens cultivat in sudul Europei, Asia si Africa, pentru fructele sale drupe ale caror cotiledoane sunt comestibile, migdalele. Arbore sacru in Antichitatea greaca, migdalul este un simbol al esentei divine ascunse, precum miezul in coaja in fiecare om.
 
Migdalele decojite contin: 45-55 % ulei gras, 20 % proteine (amandina), glucide, 1,3-1,5 % enzime, sfingolipide, steroli, alfatocoferol, vitamine din grupul B (B1, B2, acid pantotenic, acid folic), carotenoizi, substante minerale (fier, zinc, cupru, magneziu, fosfor), substante azotate.
 
Migdalele cdecojite onstituie o sursa naturala de antioxidanti, dar si de alti nutrienti cu rol bine definit in procesul de preventie cardiovascular.
 
Consumul a 25 g migdale decojite bio, pe zi pentru preventia primara si secundara cardiovasculara.
 
Proprietati variate - sursa de antioxidanti, acizi grasi mononesaturati (sunt asimilati de catre organism), fitosteroli, proteine vegetale si polifenoli cu aplicatii cosmetice, fac din migdale o valoroasa materie prima pentru obtinerea ingredientelor cosmetice cu functii diferite.
 
Laptele de migdale este utilizat in afectiuni ale cailor respiratorii inferioare.
 
Migdalele decojite se consuma in stare cruda. Asta inseamna ca, daca nu sunt procesate termic (prajite sau fierte), ele isi pastreaza toti nutrientii, vitaminele si enzimele. Insa modalitatea optima de a consuma migdalele este hidratarea. Asta inseamna ca, de fiecare data cand dorim sa pregatim ceva cu migdale, trebuie sa le lasam la hidratat cu cel putin 8h inainte.
 
Asta nu inseamna ca daca nu le hidratam inainte, ele nu sunt bune de consum, insa, prin hidratare, le "trezim", pentru ca migdalele, la fel ca si nucile, sunt uscate si prin hidratare ele se trezesc. Asta inseamna ca si nutrientii si vitaminele din ele "se trezesc" si devin mult mai usor de digerat.
 
Putem sa servim salata cu migdale decojite, ne bucuram de pate de migdale decojite sau de lapte de migdale decojite. Ce sa mai zic de dulcele raw vegan care abunda in retete cu si despre migdale. Delicioase si sanatoase.
 
Ingrediente: migdale decojite crude bio, din agricultura ecologica.
 
Detalii Migdale decojite crude albe, RAW BIO 250g
 
Cantitate 250 g
 
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙