Sare bio – Magazin online Biosimttera

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Produse bio » Alimentare » Sare

Sare Bio 

Sarea este cel mai cunoscut condiment. Orice gospodina stie ca in orice preparat se pune putin sare pentru ca aromele sa fie mai intense, indiferent daca este vorba despre un preparat dulce sau sarat. Exista pe piata numeroase varietati de sare: sare iodata, sare neiodata, sare alba, sare colorata, sare de salina, sare de mare, sare cu diverse ierburi aromatice.
 
Pe cat este de benefica pentu organismul nostru sarea trebuie consumata cu masura pentru ca daca este consumata in proportii mari poate conduce la probleme de sanatate.  Sa nu uitam insa ca consumul de sare este foarte important pentru organismul uman, ea contribuind la functionarea normala a functiilor vitale.
 
Se aproximeaza ca doar 15% din consumul de sare provine din mancarea gatita acasa, 75% provine din produsele pe care le achizitionam gata preparate iar diferenta de 10% provine din sarea existenta in produse in stare naturala (de ex.: carne, oua).
 
Asadar, consumati si folositi sare din sortimentele de sare bio pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Sare bio – Magazin online Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert