Alimente bio si produse fara gluten
Produsele si alimentele fara gluten se bucura de o popularitate tot mai mare in randul consumatorilor din considerentul ca ajuta la inlaturarea, imbunatatirea sau prevenirea anumitor probleme de sanatate.
Produsele fara gluten sunt recomandate persoanelor care sufera de boala celiaca dar si celor care au sensibilitate sau alergie la gluten. Deasemenea si medicii pediatrii recomanda ca in prepararea hranei pentru bebelusii cu varsta de pana la 8 luni sa se evite produsele care contin gluten.
Graul, secara, ovazul si orzul au in compozitia lor gluten dar acesta se regaseste si in mezeluri sau sosuri. Va propunem o diversitate de produse si alimente fara gluten bio: paste, cereale, gris, rondele, biscuiti, fursecuri, faina, drojdie, amidon, diverse sosuri, etc.
Asadar, consumati si folositi produse fara gluten bio pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !