Tagliatelle din Konjac Eco 200 grame Smaakt
Tagliatelle din Konjac Eco 200 grame Smaakt
Tagliatelle din Konjac Eco 200 grame Smaakt

Tagliatelle din Konjac Eco 200 grame Smaakt


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
16.95 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 42867
Code de bare: 8719153038434
Greutate: 200 g

Tagliatelle din konjac, bio, 200g, Smaakt

Aceste tagliatele Smaakt cu un continut redus de carbohidrati sunt facute din faina plantei de Konjac. Planta Konjac este un tubercul cu amidon care este foarte bogat in fibre si nu contine grasimi, zahar si, prin urmare, aproape deloc calorii. Smaakt Less Carb Konjac Tagliatelle este facut dupa o reteta unica in care se amesteca fibre de ovaz fara gluten si se adauga la faina de Konjac. In mod normal, produsele din Konjac sunt albe si stralucitoare la aspect si au o textura foarte rigida. Prin adaugarea amestecului de fibre, culoarea este galbena, asemenea pastelor, iar textura este mai moale si mai gustoasa!

Mod de preparare: scurgeti lichidul, clatiti bine sub jet de apa si adaugati in sosuri, preparate prajite, supe sau salate calde. 

Daca aveti probleme la inghitire, nu este recomandat sa consumati produse din Konjac. Bea 1/2 pahare de apa inainte de mese.

Ingrediente: apa, faina de konjac* 3,4%, fibre de ovaz FARA GLUTEN*.

*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie: 35 Kj/ 9 Kcal

Grasimi: 0g din care saturate 0g

Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g

Fibre: 4.0g din care Glucomannan 3.1g

Proteine:0.20g

Saruri: 0.0g

Alergeni: Poate contine urme de alte cereale care contin gluten.

270g, greutate neta: 200g 


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙