Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta
Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta
Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta

Ravioli cu Branza Fondanta Vegana Bio 250 grame D'Angelo Pasta


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
15.34 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 18853
Code de bare: DA2415
Greutate: 250 g
RAVIOLI BIO CU BRANZA FONDANTA VEGANA, 250 G D'ANGELO PASTA
 
Paste proaspete din gris de grau dur fara oua
 
Pentru 2-3 portii
 
Se obtin 450 g de paste gatite
 
Vegetarian 
 
Timp de preparare 12-15 minute
 
INGREDIENTE: aluat: gris din grau dur*, apa, umplutura (40%): umplutura  vegana* (49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de ingrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grau*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), piper*.
 
*= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE
 
POATE CONTINE URME DE TELINA SI LAPTE.
 
PREPARARE PASTE:
 
Puneti pastele in 2.5 litri de apa usor  sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente".
 
SUGESTIE DE RETETA: Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume- ciuperci
 
INGREDIENTE: 250 g Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, 1/2 ceapa, 4 linguri de apa in care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de zahar din sfecla de zahar.
 
PREPARARE: Gatiti pastele conform retetei. Intre timp spalati , curatati si taiati legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc in ulei pana devin aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.Stingeti cu apa de gatit.   Adaugati  rosiile, zaharul, sarea, ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de  12 minute.   Adaugati pastele gatite in sosul de legume cu  ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si busuioc.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
 
TERMEN DE VALABILITARE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: D'Angelo Pasta GmbH. Germania
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:      per 100 g
 
Valoare energetica                        1242 kJ / 294 kcal
 
Grasimi, din care:                                  5,8 g
 
- acizi grasi saturati                               4,8 g
 
Carbohidrati, din care:                           52,0 g
 
- zaharuri                                               1,9 g
 
Proteine                                                 7,7 g
 
Sare                                                       1,6 g
 

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙