Otet Bio | Biosimttera

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Produse bio » Alimentare » Otet

Otet Bio - Otet de Mere, Vin si Balsamic

Otetul este un amestec dintre acid acetic si intre 3-5% apa cu gust acru, produs prin fermentarea naturala acetica a vinului sau a sucului de mere cu ajutorul bacteriei Micoderma Aceti. Otetul produs pe cale traditionala contine si alte substante precum acidul citric  sau acidul tartric.

Otetul alimentar, avand de regulă 5 % pana la 18 % acid acetic este folosit ca atare fie pentru condimentare, fie pentru conservarea muraturilor a legumelor si a altor produse alimentare. Otetul de masa tinde sa fie mai diluat (5% – 8% acid acetic), in timp ce muraturile comercializate folosesc in general solutii mai concentrate.

Otetul balsamic are consistenta si aroma rasinei din care sant facute butoaiele in care este tinut. Otetul balsamic traditional si original se face doar in regiunile italienesti Modena si Reggio, din mustul strugurilor din sortimentul Trebbiano.
Calitatea medie este atinsa atunci cand otetul ajunge la 10 ani vechime, iar dupa 25 de ani se poate spune ca otetul balsamic este considerat a ajunge aproape de perfectiune.

Asadar, consumati si folositi sortimentele de otet pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !

 


 Livrare produse bio Biosimttera

Transport 21 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Ultimul colet a venit rapid, deci de bine..."
Dorel O
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Otet Bio | Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert