Otet bio – Biosimttera Cluj - Produse bio si naturale

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Produse bio » Alimentare » Otet

Otet Bio - Otet de Mere, Vin si Balsamic

Otetul este un amestec dintre acid acetic si intre 3-5% apa cu gust acru, produs prin fermentarea naturala acetica a vinului sau a sucului de mere cu ajutorul bacteriei Micoderma Aceti. Otetul produs pe cale traditionala contine si alte substante precum acidul citric  sau acidul tartric.

Otetul alimentar, avand de regulă 5 % pana la 18 % acid acetic este folosit ca atare fie pentru condimentare, fie pentru conservarea muraturilor a legumelor si a altor produse alimentare. Otetul de masa tinde sa fie mai diluat (5% – 8% acid acetic), in timp ce muraturile comercializate folosesc in general solutii mai concentrate.

Otetul balsamic are consistenta si aroma rasinei din care sant facute butoaiele in care este tinut. Otetul balsamic traditional si original se face doar in regiunile italienesti Modena si Reggio, din mustul strugurilor din sortimentul Trebbiano.
Calitatea medie este atinsa atunci cand otetul ajunge la 10 ani vechime, iar dupa 25 de ani se poate spune ca otetul balsamic este considerat a ajunge aproape de perfectiune.

Asadar, consumati si folositi sortimentele de otet pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !

 


 Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Otet bio – Biosimttera Cluj - Produse bio si naturale
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert