Desert Bio de Orez cu Toping de Ciocolata Biovegan Pronat 69gr
Desert Bio de Orez cu Toping de Ciocolata Biovegan Pronat 69gr
Desert Bio de Orez cu Toping de Ciocolata Biovegan Pronat 69gr

Desert Bio de Orez cu Toping de Ciocolata Biovegan Pronat 69gr


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
10.66 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 9159
Code de bare: BV28401

BIOVEGAN – DESERT DE OREZ CU TOPPING DE CIOCOLAT BIO, 69 G

O alternativa vegan, fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte, ideala ca gustare, fel principal sau desert!
Simplu, usor de preparat si deosebit de gustos! Gata în doar 12 minute!
Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de ciocolata 15 g.

Ingrediente pentru amestecul de orez: 92% orez instant*, faina de orez*, sare de Himalaya1.
Ingrediente pentru topping: zahar brut din trestie*, 37,5% ciocolata amaruie*, cacao* minim 70% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), vanilie Bourbon*.
*din culturi certificate ecologic
1din saline din Pakistan
Poate contine urme de migdale, mustar sau soia.

Valori nutritionale/ 100 g:
Valoare energetica: 1676 kJ/ 396 kcal
Grasimi, din care: 3,8 g
acizi grasi saturati: 2,3 g
Carbohidrati: 83 g
din care zaharuri: 15,1 g
Fibre: 2,0 g
Proteine: 6,3 g
Sare: 0,56 g
Continut: 54+15 g

Mod de preparare:
1.Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte într-o oala.
2.Adaugati continutul plicului cu amestec de orez în lichidul rece si aduceti la fierbere amestecând cu un tel.
3.Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecând bine.
4.Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10 minute.
5.Inainte de servire mai amestecati o data si presarati toppingul.
**Recomandabil bautura de orez sau ovaz.

Sugestie: Pentru a obtine un orez mai cremos, înlocuiti o parte din lichid cu crema vegetala sau frisca.
Consistenta si culoarea preparatului poate varia în functie de bautura vegetala aleasa (soia de exemplu).

Retetele noastre:

Tarta cu orez, visine si ciocolata
Ingrediente (pentru o forma mica de tarta):
cca 100 g visine fara sâmburi, proaspete sau congelate
45 g faina de alac
25 g margarina
25 g zahar brun
Preparare:Preparati orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Turnati în forma de tarta, apoi presarati direct peste orez continutul plicului de topping si asezati visinele.Din faina, margarina si zahar framântati un aluat cu consistenta sfarâmicioasa. Presarati peste tarta.Coaceti în cuptorul preîncalzit la 200°C, 25-30 minute.
Servit cald, desertul este un deliciu!

Bile de orez
Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic. Lasati sa se raceasca. Din masa de orez racita la frigider formati bile cât o muscatura si presarati-le cu toping. Sunt perfecte ca desert sau gustare la cafea.

A se pastra la loc uscat, ferit de caldura.
A se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Producator: Biovegan GmbH, Germania
Produs în Germania


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙