Ingrediente: castane* 46%, apa, zahar din trestie de zahar*, vanilie*.
*din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii pentru 100g:
Energie: 608,7/143,6kcal
Grasimi : 0,6g
-din care acizi grasi saturati: 0,1g
Carbohidrati: 32,8g
-din care zaharuri: 22,4g
Fibre: 1,8g
Proteine: 0,9g
Sare: 0,1g
Reteta: Fondant cu ciocolata si crema de castane
Ingrediente: 380g crema de castane, 100g ciocolata neagra 70%, 100g unt, 3 oua, 80g zahar.
Mod de preparare: Se topeste ciocolata si untul la bain-marie. Se adauga crema de castane si se amesteca. Adaugati ouale si amestecati cu atentie în timp ce luati oala de pe foc. Apoi coaceti amestecul în cuptor pentru aprox. 25 min la 150 de grade.
Continut: e 380g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Dupa deschidere se pastreaza în frigider si se consuma în termen de 3 zile.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe capac.
Producator: Danival, Franta