Ciocolata Neagra cu Continut Redus de Zahar Bio 100gr Pleniday
Ciocolata Neagra cu Continut Redus de Zahar Bio 100gr Pleniday
Ciocolata Neagra cu Continut Redus de Zahar Bio 100gr Pleniday

Ciocolata Neagra cu Continut Redus de Zahar Bio 100gr Pleniday


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
26.47 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 15022
Code de bare: 3460341505447
Tip produs: Ciocolata
Specialitate: Ciocolata si Desert
Gramaj[g]: 100 g
Ciocolata bio cu zahar de cocos, 88% continut cacao, indice glicemic scazut, continut redus de sare si zahar.


Caracteristici: produs bio, bogat in fibre, indice glicemic scazut, continut redus de sare (0,2g la 100g)

Gramaj: 100g

Descriere produs:

Ingrediente: Masa fina de cacao *, unt de cacao *, masa de cacao *, zahar de nuca de cocos * (12%). Ciocolata neagra Pléniday este obtinuta din boabe de cacao din comertul echitabil.  Continutul foarte generos de cacao (88% cacao), va satisface iubitorii de arome dulci si intense. Zaharul de cocos, de origine naturala, aduce o nota de dulceata. Indicele sau glicemic scazut si bogatia in fibre o fac un aliment ideal pentru a combina placerea si starea de bine ! Produs sarac in sare care respecta si regimul fara sare. 

* ingrediente din agricultura ecologica.

Continut Cacao: 88% minim.

Zaharul este foarte prezent in multe produse de zi cu zi. Consumul zilnic este mult prea mare, fiind estimat la 70g pe zi fata de 25g recomandat. Multe produse industriale contin zaharuri numite „ascunse”, deoarece producatorii le folosesc ca potentiator de arome. Aceste retete ecologice au ingrediente care provin din comertul echitabil si respecta astfel producatorii, precum si consumatorii. Prin urmare, Pléniday ofera produse reduse in zaharuri, dar care nu pierd nimic in gustul dulce !

Zaharul de cocos extras din seva florilor de cocotier are un gust natural parfumat, principalul atu fiind indicele glicemic scazut. In comparatie cu zaharul alb, zaharul de cocos este antioxidant, bogat in vitamine si minerale

Utilizare: mic dejun sau gustari

Origine: Agricultura UE/non UE

Fabricatie: Franta

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat ferit de lumina

Alergeni: lipsa

Certificare: FR-BIO-01

Fie ca sunt reduse in zaharuri, foarte scazute in sare, sau fara alergeni acestea va permit sa respectati sensibilitatea corpului dumneavoastra fara a va limita placerea de a manca !  De 20 de ani  Pléniday va ofera aceste produse in 3 game distincte: Hiposodat (continut scazut de sodiu), Hipoalergenic, continut redus de zahar.

Grasimi (lipide)    58g din care acizi grasi saturati 38g
Carbohidrati (glucide)    15g din care zaharuri 14g
Proteine    8g
Sare    0.2g
Fibre    11g
Valoare energetica la 100g    2567 kj / 614kcal

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙