Piperul alb este de fapt pier negru caruia i-a fost îndepartat învelisul exterior. Se obtine prin fermentarea boabelor de piper negru în rezervoare mari de apa si îndepartarea mecanica a cuticulei. Piperul alb are aceleasi întrebuintari în alimentatie ca si piperul negru, fiind preferat la anumite preparate din motive estetice.
Piperul este unul din condimentele cele mai utilizate în industria alimentara, în special pentru preparate din carne.
Produs obtinut din boabe de piper selectionate si decorticate cu tehnologii atent controlate.
Origine NON EU
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 11,5 g
Grasimi, din care: 2,3 g
acizi grasi saturati: 0,6 g
Carbohidrati: 71,5 g
din care zaharuri: 67,9 g
Fibre: 4,9 g
Sare: 13,8 mg
Valoare energetica: 358 Kcal/ 1500 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la rece (<18°C) loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.