Condiment Schinduf Macinat Bio 60gr Dary Natury
Condiment Schinduf Macinat Bio 60gr Dary Natury
Condiment Schinduf Macinat Bio 60gr Dary Natury

Condiment Schinduf Macinat Bio 60gr Dary Natury


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
11.35 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 8618
Code de bare: 5902741007148

Descriere

Condiment schinduf macinat - provenit din culturi 100% ecologice.

Schinduful este o planta ierboasa care este originara din Asia, dar este cultivata pe scara larga si in Europa de Sud, nordul Africii si chiar si la noi in tara.

Fructele sale au o forma de pastai care au in interior 10-20 de seminte de culoare brun-galbuie. Sunt foarte importante din punct de vedere medicinal. 

Ce contin semintele de schinduf?

Micile bobite contin o cantitate mare de proteine, grasimi, mucilagii, saponozide, fitosteroli, taninuri, cumarine, substanţe alcaloidice (trigonelina).

Schinduf - beneficii pentru sanatate si indicatii terapeutice

Semintele de schinduf sunt foarte benefice pentru sistemul gastro-intestinal, deoarece stimuleaza apetitul, cresc secretia de suc gastric si saliva, ajutand la o procesare mai eficienta a alimentelor si, implicit, un tranzit intestinal mai bun.

Schinduful ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau din sange, fara a scadea si colesterolul bun.

De asemenea, semintele de schinduf ajuta la reglarea nivelului de glucoza din sange.

Boabele de schinduf mai pot fi administrate ca si remediu natural pentru:

  • stari de anemie
  • convalescenta
  • stari de astenie fizica si psihica
  • nevroze
  • anorexie

Cum se consuma aceste seminte de schinduf?

  • Se poate prepara o infuzie: 1 lingurita de pulbere de seminte de schinduf la 1 cana cu apa. Se indulceste si se consuma 1-3 cani pe zi.
  • Sub forma de decoct: se prepara prin amestecarea unei lingurite de seminte de schinduf macinate la 1 cana cu apa. In prima faza se tine la macerat in jur de 6 ore, apoi se fierbe pentru 5 minute. Se strecoara si se bea indulcit, pe parcursul unei zile.
  • Macerat din seminte de schinduf: se pun 50g de seminte la jumatate de litru de apa. Se lasa la macerat 24 de ore, dupa care se pot bea 1-2 cani pe zi.
  • Semintele de schinduf se pot consuma si ca atare, macinate, 1 lingurita pe zi.
  • Pudra din seminte de schinduf se poate folosi la asezonarea diverselor preparate culinare.

Ingrediente:

Pudra din seminte de schinduf, provenite din culturi 100% ecologice.

A se pastra intr-un loc uscat.



Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙