Premix pentru Paine Ciabatta Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
Premix pentru Paine Ciabatta Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
Premix pentru Paine Ciabatta Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan

Premix pentru Paine Ciabatta Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan


In stoc
2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
26.55 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 21144
Code de bare: BV10148
PREMIX BIO PENTRU CIABATTA, FARA GLUTEN, 500 G BIOVEGAN
 
Vegan
 
Fara gluten
 
Rezulta o Ciabatta de ca. 820 g
 
INGREDIENTE: amidon de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de orez*, amidon de cartofi*, faina alba de orez*, faina integrala de mei*, faina de porumb*, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), sare, tarate de psyllium*, must de struguri concentrat*, proteine din in*.
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
 
Pentru a prepara Ciabatta mai aveti nevoie de: 450 ml apa calduta, 3 linguri (30 ml) ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), putina faina (fara gluten), mixer manual cu carlig pentru aluat.
 
MOD DE PREPARARE (pentru 2 bucati):
 
1. Puneti amestecul de Ciabatta intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi adaugati apa si 2 linguri ulei. Framantati totul bine - mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel cu mixerul manual.
 
2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
 
3. Preincalziti cuptorul la 200degC cuptor ventilat sau 225degC la caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor.
 
4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza in doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Indoiti o parte lunga a aluatului in aproximativ 2/3 si indoiti cealalta parte peste ea.
 
5. Puneti aluatul cu partea neteda in sus, pe tava de copt tapetata cu hartie de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
 
6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute in cuptorul ventilat sau 40 de minute la caldura sus/jos.
 
7. Dupa coacere, lasa Ciabatta sa se raceasca putin pe un gratar inainte de a le savura.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
 
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:       per 100 g
 
Valoare energetica                      990 kJ / 234 kCal
 
Grasimi, din care:                                3,5 g
 
- acizi grasi saturati                             0,6 g
 
Carbohidrati, din care:                         48 g
 
- zaharuri                                             1,0 g
 
Fibre                                                    2,0 g
 
Proteine                                               2,1 g
 
Sare                                                    1,3 g

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙