fara gluten / fara lactoza / bio
Sortimentul de produse ecologice de la Hammermühle se bazeaza pe o experienta de mai multi zeci de ani, pe capacitatea fortei de munca calificate si pe calitatea asumata constient pentru om si pentru mediul înconjurator. Nu facem nici un compromis la gustul pâinii fara gluten. Experimentati savurarea constienta!
Ingrediente: faina integrala de orez*, aluat integral* (faina integrala de orez*, apa), apa, seminte de in*, sirop de glucoza* (din porumb*), susan*, faina de soia*, drojdie*, agent de acidifiere: acid citric, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, agent de îngrosare: guma de guar*, seminte de floarea soarelui*, sare de mare, sirop de zahar caramel*, mirodenii* (coriandru*, chimen*, fenicul*, anason*).
* din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale per 100 gr:
Energie: 1114 kj / 265 kcal
Grasimi: 7,8 gr, din care acizi grasi saturati: 1,6 gr
Carbohidrati: 37,6 gr, din care zaharuri 7,8 gr.
Fibre naturale: 6,1 gr
Proteine: 8,1 gr
Sare: 1,7 gr
Produs în Germania
Poate contine urme de nuci, proteina din lapte, oua, lupin, soia si susan.
Sugestie de preparare: gustul cel mai bun se obtine daca se prajeste proaspat înainte de consum.
Greutate totala: 400 gr
A se pastra la loc întunecat si rece. Se va consuma în interval de trei zile de la deschidere.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta pâna la data imprimata pe cutie.
Producator: Hammermühle GmbH, Germania