Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni înainte de cunoasterea porumbului în Europa.
Meiul decorticat este practic usor de utilizat deoarece nu necesita înmuire. Trebuie doar spalat si gatit.
Origine NON EU (Ucraina)
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 10,6 g
Grasimi, din care: 3,9 g
acizi grasi saturati: 0,9 g
Carbohidrati: 68,7 g
din care zahar: 1,5 g
Fibre: 3,9 g
Sare: 7,5 mg
Valoare energetica: 361 Kcal/ 1512 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la loc racoros (18 °C) si uscat (umiditate relativa 65%), bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.