Produs 100% vegetal.
Principalele functii ale amidonului din cartofi:
- stabilizator coloidal (dressing-uri pentru salate)
- agent gelifiere (produse gumate, rahat)
- agent legare (vafe)
- agent de acoperire (produse zaharoase).
Ingrediente: cartofi*.
*din culturi certificate ecologic
| Valori nutritionale: | 100g |
|---|---|
| Energie: | 1410 KJ / 332 Kcal |
| Proteine: | <0,1 g |
| Grasimi: | 0 g |
| - din care acizi grasi saturati: | 0 g |
| Carbohidrati din care: | 82,7 g |
| - Mono zaharide: | 0,04 g |
| - Poli-zaharide: | 82.7 g |
| Fibre Dietetice: | <0,1 g |
| Umiditate: | 17 g |
| Minerale: | |
|---|---|
| Calciu: | 8,1mg |
| Fier: | 0,85mg |
| Potasiu: | 78 mg |
| Sodiu: | 1,7mg |
| Fosfor: | 64 mg |
| Magneziu: | 4,3 mg |
Tara de provenienta: Finlanda
Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj.