Ingrijirea Pielii la Soare

Ingrijirea Pielii la Soare

Cu toate ca expunerea la soare este recomandata si foarte benefica, totusi, precum si toate celelalte lucruri, si acesta, facut intr-un mod exagerat si un interval lung de timp, exista riscuri la care ne supunem si pot aparea anumite probleme, fapt pentru care e foarte important sa respectam orele indicate de expunere la soare si totodata sa folosim si alifiile si lotiunile special concepute pentru a ne proteja de razele soarelui. 
 

Tipuri de SPF 

Exista mai multe tipuri de lotiuni de protectie solara, iar, dupa cum majoritatea stim, acestea sunt numerotate, intre 2-50, dar poate nu toti stiu exact ce anume inseamna aceste cifre. 

SPF 2 – filtreaza aproximativ 50% din radiatiile ultraviolete, in jur de jumatate din acestea ajungand pe pielea ta. 

SPF 15 - filtreaza aproximativ 93% din radiatiile ultraviolete, in jur de 1/15 din acestea ajungand pe pielea ta. 

SPF 30 - filtreaza aproximativ 97% din radiatiile ultraviolete, in jur de 1/30 din acestea ajungand pe pielea ta. 

SPF 50 - filtreaza aproximativ 98% din radiatiile ultraviolete, in jur de 1/50 din acestea ajungand pe pielea ta. 
 

Lotiunile pentru protectia solara: beneficiu sau dezavantaj? 

Recomandarea tuturor este ca in timpul expunerii la soare, sa folosesti protectie solara, dar te-ai gandit vreodata ca se poate ca acestea sa iti faca mai mult rau decat bine? In urma utilizarii acestor lotiuni, exista un risc de aparitie a anumitor alergii sau boli ale pielii, dar cum ar fi ca printr-o singura schimbare, sa poti preveni aceste afectiuni ale pielii? 

Ei bine, venim in ajutorul tau cu solutia pentru combaterea anumitor afectiuni care apar in urma utilizarii protectiei solare, iar aceasta solutie consta in utilizarea lotiunilor naturale. Iti recomandam sa folosesti astfel de lotiuni deoarece sunt realizate intr-un procent foarte mare din ingrediente naturale, iar pe deasupra, acestea nu contin parabeni, o clasa de conservanti foarte des utilizati in produsele cosmetice. 

Pe Biosimttera.ro gasesti o gama variata de produse bio si astfel de lotiuni de protectie solara, toate fiind realizate din ingrediente naturale. Poti gasi atat lotiuni pentru protectie solara cu protectie redusa, lotiuni cu protectie marita, lotiuni pentru bronzare intensa, cateva dintre acestea fiind prezentate mai jos: 


Comanda produsele de care consideri ca ai nevoie si bucura-te de un timp de relaxare, uitand de riscurile care pot aparea in momentul expunerii la razele solare.
Daca ai orice intrebari sau ai nevoie de indrumare in comandarea anumitor produse, suntem la dispozitia ta pentru a-ti veni in ajutor. 

 Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙