Mierea – Sursa de Sanatate si Frumusete

Mierea – Sursa de Sanatate si Frumusete

De mii de ani, mierea a fost utilizata in intreaga lume, nu doar pentru a savura o simpla gustare dulce sau pentru a o  folosi ca indulcitor in retetele culinare, dar si pentru efectele miraculoase impotriva multor boli si afectiuni. Stiinta moderna recunoaste tot mai multe din utilizarile bune ale mierii, iar printre multiplele beneficii amintim: imbunatatirea performantelor atletice, sursa bogata de antioxidanti, proprietati antifungice / antibacteriene, este bogata in vitamine si minerale, calmeaza tusea, vindeca ranile si e adesea utilizata in ingrijirea pielii.
 
Sursa bogata de vitamine si minerale
Mierea de albine este o sursa bogata in vitamine si minerale. Vitaminele prezente in miere sunt: tiamina (cunoscuta ca si vitamina B1), riboflavina (B2), vitamina B6, acid pantotenic (B5), aminoacizi si niacina (vitamina B3 sau PP). Mineralele existente in miere sunt: magneziu, calciu, fier, zinc, sodiu, fosfor, potasiu, cupru si mangan.
 
Mierea este un vindecator puternic pentru rani
Din cele mai vechi timpuri, mierea a fost utilizata pentru a videca toate tipurile de rani, inclusiv cele provocate de arsuri, ulcere si infectii ale pielii. In medicina moderna, mierea este recunoscuta ca avand proprietati antimicrobiene. De altfel intareste sistemul imunitar in combaterea racelii.
 
Mierea se foloseste si ca tratament eficient de ingrijire a pielii
Pe langa celelalte modalitati de intrebuintare a acesteia, mierea a fost utilizata si ca ingredient pentru tratamentele de infrumusetare. Sunt bine documentate abilitatile ei de a tonifia pielea, oferind o senzatie de piele catifelata si radianta. Proprietatile sale antioxidante si antimicrobiene o fac ideala pentru protejarea pielii impotriva razelor ultraviolete care devin din ce in ce mai daunatoare si periculoase asupra sanatatii, sprijinind in acelasi timp capacitatea celulelor pielii de a intinerii.
 
In loc sa cheltuiti sume enorme pe produse de ingrijire a pielii care defapt pot contine oricum miere, de ce nu cumparati mierea si aplicati propriul tratament cu miere la costuri mult mai reduse. Magazinul online Biosimttera ofera o gama variata de produse apicole bio: miere ecologica de salcam, miere ecologica poliflora, miere ecologica de tei si miere de Manuka ca sa va puteti bucura din plin de sanatate la superlativ!


Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙