Dulciurile BIO – un rasfat sanatos

Dulciurile BIO – un rasfat sanatos

Dulciurile Bio sunt o alternativa gustoasa si sanatoasa pentru momentele in care poftim ceva dulce si bun, iar acestea reprezinta cu adevarat o sursa de sanatate pentru organism.

Dulciurile pe care le gasim in magazine au la baza zahar rafinat, adica acel tip de zahar care creeaza dependenta si afecteaza cresterea sanatoasa a copiilor. In schimb, dulcurile bio au la baza zahar nerafinat, uleiuri neprocesate, nu contin aditivi alimentari, arome sau alte substante chimice si daunatoare pentru organism. Cu alte cuvinte, dulciurile bio din ingrediente 100% naturale, tin sub control nivelul de insulina, acestea nu genereaza automat senzatia de foame si nu duc la dezvoltarea de boli cardiovasculare sau diabet.

Un lucru important de precizat despre dulciurile bio este ca acestea nu contin conservanti artificial, iar daca contin acestia sunt naturali. Tocmai de aceea dulciurile bio trebuie consumate in maxim 2 zile de la momentul desfaceri ambalajului.




Atunci cand ai pofta de ceva dulce dar sanatos alege:
  • O ciocolata bio cu lapte, nuca de cocos si cacao, deoarece cocosul contine grasimi care protejeaza ficatul si ajuta la intarirea sistemului imunitar.
  • Un baton bio cu miere si susan, deoarece semintele de susan contin: calciu magneziu, fier zinc, fosfor, vitamina B1 si fibre.
  • Jeleuri bio, fara gelatina. Acest tip de produse contin sirop de porumb, zahar nerafinat, suc de fructe concentrat, arome naturale, agenti de colorare extrasi din fructe si plante.



Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙