Beneficiile laptelui de cocos

Beneficiile laptelui de cocos

Laptele de cocos reprezinta o excelenta sursa de minerale, acizi grasi, proteine, vitamine si enzime, ce te ajuta in acelasi timp sa iti mentii o silueta optima. Este utilizat cu precadere in dietele raw, intrucat consumatorii de hrana vie trebuie sa gaseasca alternative alimentare care sa inlocuiasca valorile nutritionale la care au renuntat. Daca ne raportam la lactate, situatia nu este deloc problematica, intrucat laptele natural poate fi inlocuit simplu cu lapte de migdale, lapte de soia si lapte de nuca de cocos.
Iata care sunt motivele pentru care merita sa incluzi laptele de cocos in alimentatia ta:
 
Se digera rapid
Laptele de cocos se digera usor deoarece organismul utilizeaza cu trei enzime mai putin decat in cazul laptelui de vaca. De asemenea, este un excelent pansament gastric, avand capacitatea de a vindeca tractul digestiv atunci cand consumatorul se confrunta cu astfel de probleme.
 
Intareste oasele
Mentine oasele puternice, intrucat contine nutrienti precum fosfor si calciu, de care organismul are atata nevoie pentru a preveni pierderea densitatii oaselor. In situatia in care ati renuntat de curand la carne, riscul de a va confrunta in viitor cu osteoporoza este mare daca nu optati pentru o alimentatie care sa va ofere toti nutrientii de care organismul are nevoie.
 
Previne anemia
Dispune de un continut ridicat de fier, deficitul acestuia din corp fiind principala cauza a anemiei. O singura ceasca de lapte de cocos ofera organismului un sfert din doza zilnica necesara de fier.
 
Mentine Greutatea
Laptele de nuca de cocos este extrem de scazut in calorii, insa in acelasi timp, foarte bogat in acizi grasi si fibre. Acestia nu doar ca ofera senzatia de satietate, ci controleaza apetitul. Astfel, este util in curele de slabire.
 
Sursa de vitamina C
Dispune de o cantitate importanta de vitamina C, extrem de utila in intarirea sistemului imunitar. Deficitul de vitamina C este asociat cu raceala si aparitia de infectii.
 


Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙