Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×

Medica FarmImpex - o noua gama de produse

Pro-Natura – Medica FarmImpex vine cu o noua gama de produse extrem de relevanta pentru aceasta perioada turbulenta. Seria de produse Pan Virucidin are puternice efecte antivirale, antibacteriene, antifungice. antiparazitare (exemplu: antimalarica), antioxidante, antiinflamatorii, imunomodulatoare, anti trombotice, anti fibrotice, anticancerigene. Dintre acestea, un loc important il ocupa Artemisia, propolis verde brazilian, zincul si probioticele.

Gama de produse Artemisia Based Products cuprinde:

1) Pachetul PAN VIRUCIDIN include

a) PANVIRUCIDIN STICK
Pe langa efectele multiple ale plantelor fermentate (antivirale, antibacteriene, antifungice, antiparazitare, antioxidante, imunomodulatoare), produsul contine si alte elemente importante:
- Col-kefir (colostru bovin fermentat in kefir) care contine, peptide bioactive, imunoglobuline, lactoferina, factori de crestere si antitumorali, elemente antivirale si antibiotice, post/ pre/probiotice.
- Amrita (polen poliflor fermentat in consortiu Scoby) bogat in prebiotice, probiotice, postbiotice, paraprobiotice, polifenoli, flavonoizi, siliciu organic, short chain fatty acids (SCFA), acizi organici, enzime, minerale, vitamine.
- Apilarnil (atomizat din larve de trantor) bogat in proteine,aminoacizi esentiali, glucide, lipide, acizi nucleici, hormoni, celule embrionare, enzime, vitamine, minerale.
- Vitamina C creste imunitatea, are puternic efect antioxidant, stimuleaza sinteza de colagen, stimuleaza absortia fierului, intareste vasele de sange.
- Vitamina D3,pe langa influentarea metabolismului calciului, prezinta un puternic efect antiinflamator si imunomodulator.
 
b) PANVIRUCIDIN SPRAY ORAL
Are actiune locala si generala ce protejeaza poarta de intrare orofaringeana (efect antiviral, antibacterian, antiseptic, antifungic si imunostimulator).
Se recomanda ca dupa aplicare, timp de 30min, a nu se consuma lichide si alimente. Poate fi folosit si ca sanitizer pentru masca.
 
c) PANVIRUCIDIN NAZOMER SPRAY NAZAL-
Protejeaza antiviral si antibacterian a 2-a poarta de intrare –mucoaza nazala. Lavajul nazal efectuat cu acest produs are pe langa rolul de impiedicare a proliferarii germenilor patogeni si acela de indepartare a alergenilor si a particulelor materiale (PM) din aerul poluat, fiind dovedit faptul ca fixarea virusilor aerogeni (SARS Cov-2) de aceste particule le prelungeste viabilitatea
 
2) Artemisia 3xBiotics, flacon cu 40 capsule
Prezinta pe langa efectele benefice hepato biliare si eficienta in preventia si tratarea malariei fiind utilizata in medicina traditionala chineza, dar si in Delta Dunarii, unde pescarii lipoveni au folosit-o in acelasi scop pana la aparitia antimalaricilor de sinteza clorochina /hidroxiclorochina.

Artemisia (pentru al carei principiu activ artemisinina i s-a acordat in anul 2015 Premiul Nobel) are actualmente numeroase studii ce dovedesc efectele benefice in infectiile cu SARS Cov-2. Artemisinina, chiar daca este prezenta intr-o cantitate mai mica in Artemisia absinthium este biodisponibilizata prin procesul de fermentatie al plantelor medicinale care duce si la formarea de acid acetic cu efecte de “curatare” a ficatului si impiedicarea formarii de cheaguri sangvine; in actuala pandemie complicatiile apar in special datorita cedarii organelor prin coagulopatia diseminata.

Beneficiile pe care produsul Artemisia 3xbiotics le aduce asupra organismului sunt variate:
- Este un produs cu puternic efect antiviral, antibacterian, antiinflamator, antioxidant
- Stimuleaza eliminarea parazitilor, prin actiunea sa antiparazitara la nivel intestinal
- Stimuleaza sistemul imunitar prin intarirea imunitatii celulare
- Imbunatatete digestia, functia hepatica si vezica biliara realizang astfel si coagularea
- Previne si combate proliferarea celulelor tumorale; artimisinina este un compus dovedit cu puternic efect asupra celulelor tumorale.
 
3) ARTEMISIA fermented herbs, flacon de 100ml
Procesul de fermentare asigura o mai buna biodisponibilitate a principiilor active (creearea de noi metaboliti, inclusiv de acid acetic cu efect anticoagulant si de fluidizare a Qi-ului), dar si aportul de probiotice.
 
4) Coffee mix be well with artemisia&chaga 200g
Studiile recente arata ca asocierea Artemisiei cu cofeina potenteaza efectele acesteia. Chaga, ciuperca medicinala, din zona Siberiei , a fost utilizata de secole in lupta impotriva infectiilor virale si a afectiunilor tumorale, cercetarile demonstrand efectele imunologice de potentare a celulelor Natural Killer (NK). Cacaoa are un puternic efecto antioxidant, energizant si antidepresiv. De asemenea, gratie polifenolilor continuti, cacaua are actiune cardioprotectoare si scade riscul formarii cheagurilor de sange.


Guestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Medica FarmImpex - o noua gama de produse - Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert