Ciuperci Wohlrab - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Wohlrab

Wohlrab

Wohlrab este o afacere condusa de o familie cu sediul in Bavaria. Pentru comert, oferim ciuperci proaspete si ciuperci uscate, cu selectie bogata si calitate superioara.

Ciupercile medicinale, asemanatoare cu ciupercile comestibile, sunt cultivate pe un mediu adecvat de crestere. Pentru cultivarea BIO, substraturile cum ar fi trunchiuri, paie sau blocuri de rumegus trebuie de asemenea sa fie certificate organic. Aceasta baza de substrat este apoi infectata cu spori BIO adecvati fungici. Excluse din reproducere sunt ciupercile de unt, trompeta de toamna, Chanterelle, martor, ciuperci de porcini; si in ciupercile proaspete Chaga, Tremella, Polyporus si buretele de tern, care provin din toate colectiile salbatice controlate.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ciuperci Wohlrab - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert