Ciuperci Wohlrab - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Wohlrab

Wohlrab

Wohlrab este o afacere condusa de o familie cu sediul in Bavaria. Pentru comert, oferim ciuperci proaspete si ciuperci uscate, cu selectie bogata si calitate superioara.

Ciupercile medicinale, asemanatoare cu ciupercile comestibile, sunt cultivate pe un mediu adecvat de crestere. Pentru cultivarea BIO, substraturile cum ar fi trunchiuri, paie sau blocuri de rumegus trebuie de asemenea sa fie certificate organic. Aceasta baza de substrat este apoi infectata cu spori BIO adecvati fungici. Excluse din reproducere sunt ciupercile de unt, trompeta de toamna, Chanterelle, martor, ciuperci de porcini; si in ciupercile proaspete Chaga, Tremella, Polyporus si buretele de tern, care provin din toate colectiile salbatice controlate.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ciuperci Wohlrab - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert