Werz Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Werz

Werz

Acum 50 de ani, tânărul maestru brutar Karl Otto Werz și soția sa Else, au făcut un pas înainte și au copt prima pâine intergală cu ingrediente din culturi biodinamice.

Apoi, au achiziționat o moară de piatră, iar alăturii de cerealele ecologice au avut posibilitatea de a producă rulouri și alte prăjituri integrale, de la cap la coadă.


Încă de la început au evitat folosirea aditivilor chimici, produsele fiind realizate fără gluten, lapte (lactoză) și ouă.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Werz Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert