Voelkel Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Voelkel

Voelkel

Cu mare pricepere și angajament, producem zilnic varietățile de suc de fructe de înaltă calitate și de sucuri de fructe în calitate ecologică și Demeter pentru piața produselor alimentare naturale.

Căutăm întotdeauna compoziții noi și combinăm ingrediente organice valoroase și ingrediente Demeter în rețete echilibrate. Ne îndeplinim standardele de calitate utilizând sucuri 100% NFC și evitând toți aditivii. În consecință, gustul unic al produselor noastre vine exclusiv din fructe și legume înseși - în modul în care natura a permis sucului să se dezvolte.

De-a lungul întregului lanț de aprovizionare, de la cultivare până la produsul finit, calitatea organică și Demeter a materiilor prime reprezintă baza managementului nostru de calitate;
în plus, acordăm o mare importanță securității alimentare și sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale.
Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Voelkel Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert