Dulciuri fara zahar Vivil - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Vivil

Vivil

Bomboanele cu menta sunt cunoscute ca fiind specialitatea VIVIL, dar compania dezvolta in mod continuu portofoliul de produse incluzand FRIENDSHIP  comprimate extra puternice fara zahar, bomboane masticabile cu umplutura si drajee, o varietate larga de bomboane fara zahar si cu adaos de vitamine, bomboane pentru tuse fara zahar, VIVIL CremeLife  bomboane fara zahar cremoase si recent noua gama de guma terapeutica VIVILDENT.Constientizarea timpurie a faptului ca dulciurile fara zahar vor fi un produs de viitor, a dat VIVIL un avans din punct de vedere tehnologic si al know-how-ului vizibil in calitatea inalta a produselor si in cresterea constanta a cererii din partea consumatorilor. Produsele VIVIL vin ambalate individual in ambalaje viu colorate sau in ambalaje elegante, role, batoane sau cutii. Fiecare produs VIVIL este rezultatul unei atente cercetari din punct de vedere al gustului, formei si aspectului, o combinatie care a asigurat VIVIL o pozitie de frunte pe piata timp de cateva decenii.

 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Dulciuri fara zahar Vivil - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert