Vitally Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Vitally

Vitally

Acest brand conţine cele mai căutate produse de către cei care îşi doresc o alimentaţie sănătoasă conform trand-urilor: actuale vegetarian, vegan, raw -vegan sau pur şi simplu cei care vor să înlocuiască proteinele animale cu cele vegetale.

Brand-ul contine mai multe categorii de produse: *fructe uscate *nuci şi alune crude *fulgi, cereale şi cereale procesate *seminţe şi leguminoase *alimente de bază (zahăr, sare, faină, ulei, etc).

Ingredientele folosite au fost alese in urma unui studiu detaliat privind calitatea si nevoia clientului!Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Vitally Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert