Uniban Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Uniban

Uniban

Chipsurile sunt prajite in ulei vegetal folosind procese eficiente efectuate de personal instruit intr-o infrastructura adecvata, inconjurata de tehnologie de ultima ora si de cele mai bune practici sociale si de mediu.
 
Chipsurile noastre sunt in diferite arome si prezentari ca parte a marcii noastre Turbana; au o prezenta la nivel mondial in Columbia, Statele Unite, Mexic, Panama si unele tari europene.
 
Uzina de productie de inalta calitate si complet echipata se afla in fruntea standardelor internationale si ne ofera posibilitatea de a oferi o linie delicioasa de chipsuri , in diferite arome si marcate de importante companii alimentare private din intreaga lume. Astazi, clientii nostri conduc industria alimentara in America de Nord, Insulele Caraibe si Europa.
 
Fabrica noastra de gustari a primit mai multe certificari precum cele acordate de Business Process Management - BPM, Analiza pericolelor si Punct critic de control - HACCP si IFS FOOD V6.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Uniban Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert