Miere de Manuka TranzAlpine - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » TranzAlpine

TranzAlpine

TranzAlpineHoney este detinuta si operata de familia Newton, cu o experienta de peste 100 de ani în domeniul apiculturii. În prezent, afacerea noastra a crescut si am devenit unii dintre cei mai importanti furnizori de miere organica din Noua Zeelanda, ajungând la sase continente.

Gama noastra de produse ofera miere de calitate superioara si produse de miere, inclusiv miere bio de Manuka, miere alba trifoi, miere Rata, miere NZ Bush, miere Kamahi, pastile de miere Manuka, miere de manuka fudge si Faguri de miere organica.

Misiunea noastra este sa oferim produse ecologice de cea mai buna calitate, cu servicii personale prietenoase, care sa corespunda nevoilor clientilor si distribuitorilor nostri din întreaga lume.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Miere de Manuka TranzAlpine - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert