TerraSana Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » TerraSana

TerraSana

Terrasana: "Mancarea BIO este pasiunea noastra." 
 
Vrem sa va vedem bucurandu-va de produse pure si oneste. Acest lucru ne face fericiti. Credem ca alimentele pe baza de plante reprezinta viitorul. Acesta este motivul pentru care aproape toate cele 436 de produse ale noastre sunt vegane. Va facilitam sa faceti ceva bun pentru dvs. si pentru lumea din jur in fiecare zi. Aceasta este mancarea pozitiva!
 
Unturi de nuci in casa
 
Fabricam singuri unturi de nuci si ambalam o mare parte din produsele noastre in interior. Facem acest lucru cu multa pasiune si dragoste intr-un mic oras olandez numit Leimuide. Importam alte produse din intreaga lume. Daca sunt pure, vegetale si gustoase, sunt vandute!
 
Promisiunea noastra
 
Colaborari excelente cu fermierii mici si intreprinderile familiale
 
Productie autentica sau inovatoare (special dezvoltata pentru noi)
 
Compozitii de produse pure
 
Conditii de munca corecte
 
Ambalaje din ce in ce mai ecologice: cu 25% mai putin plastic pana in 2020!
 
Bazat pe plante
 
Natura ne ofera o multime de mancaruri delicioase. Daca avem mare grija de planeta, o vom primi imediat. Credem in alimentele pe baza de plante si in viitorul sau (necesar). Respectul pentru oameni, animale si planeta este in partea de sus a listei noastre si vrem sa va inspiram!
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
TerraSana Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert