Produse Super Fudgio - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Super Fudgio

Super Fudgio

 În primul rând, vrem să oferim tuturor dulciuri delicioase, sănătoase. 

 În al doilea rând, dorim sa schimbam treptat obiceiurile alimentare ale oamenilor din întreaga lume.

Produsele noastre au fost create pentru cei dintre noi care doresc dulce, dar și pentru cei care trebuie să fie atenți la cantitatea de dulciuri pe care le consumă din cauza diferitelor tipuri de alergii alimentare sau chiar boli, cum ar fi diabetul și nu în ultimul rând, dar nu cel puțin, pentru cei care pur și simplu le pasă de sănătatea lor și citesc cu atenție etichetele alimentare.

Care este ideea noastră? 
Este simplu: facem ceea ce facem cel mai bine, folosim cunoștințele noastre extinse și suntem dedicați cu grijă să ne asigurăm că produsul nostru Super Fudgio, este cât se poate de sănătos și delicios.


Super Fudgio este un super dulce. Am lucrat la rețete timp de câteva luni și putem spune cu îndrăzneală că suntem mândri de rezultate.

Am reușit să creăm un dulce, care este atât de gustos și, în același timp, excepțional de sănătos, deoarece a fost făcut folosind lapte ecologic de cocos și zahăr.

Produsele Super Fudgio sunt fabricate fără a folosi lapte de vacă, deci nu conțin lactoză sau cazeină.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Super Fudgio - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert