Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Star International Med

Star International Med

STAR INTERNAȚIONAL MED este o companie a cărei activitate constă în producția și distribuția de suplimente alimentare naturale ayurvedice, realizate pe baza unor rețete ce respectă cu strictețe principiile medicinei Ayurveda. De mai bine de un deceniu am aplicat cu succes știința Ayurveda păstrând conceptele medicinei tradiționale indiene veche de peste 5000 de ani și îmbinând-o cu o tehnologie ultramodernă care face posibilă păstrarea intactă a proprietăților ingredientelor folosite. Din acest proces rezultă o paletă largă de remedii naturale ce contribuie nu doar la tratarea simptomelor ci și la vindecarea completă a organismului uman. În concordanță cu abordarea holistică pe care Ayurveda o are asupra vieții și sănătății, STAR INTERNAȚIONAL MED a lansat și o gamă de produse cosmetice naturale, destinate nu numai înfrumusețării și întreținerii pielii, dar și tratării diferitelor probleme ale acesteia (acnee, pete, îmbătrânire prematură a pielii, riduri și linii fine, secreție exagerată de sebum, etc.).

Toate suplimentele naturale produse de compania noastră sunt testate și supuse cercetării timp de mai mulți ani înainte de a fi plasate pe piață. Încrederea acordată de către medici și specialisti dar și de către pacienți este rezultatul calității produselor, a implicării și muncii echipei STAR de a oferi produse de calitate și o dovadă clară a respectării textelor Ayurvedice.

Prin selectarea atentă a ingredientelor obținute din plante dintr-un mediu nepoluat aflat în apropierea munților Himalaya, ne-am propus să realizăm cele mai eficiente remedii naturale care să întrețină sănătatea și starea de bine a consumatorilor. Este bine cunoscut faptul că în culturile de plante specifice Indiei, tradiția de secole nu admite utilizarea îngrășamintelor chimice și nici a pesticidelor. Plantele cultivate în zona munților Himalaya sunt considerate a fi de cea mai bună calitate din intreaga Peninsulă Indiană. STAR INTERNAȚIONAL MED, respectând textele și principiile promovate de medicina ayurvedică, a obținut din plantele indiene recoltate din zone curate, nepoluate, și uscate apoi natural, extracte la rece, ale căror substanțe bioactive nu au fost modificate de factori externi, suplimente alimentare naturale de calitate conforme legislației în vigoare. Din aceste extracte, folosind tehnologii speciale, au fost și sunt obținute remediile ayurvedice, soluții, siropuri, unguente și tablete, ca suplimente nutritive 100% naturale și produse cosmetice cu ingrediente naturale. 


Guestbook
 
"Produse inedite. Profesionalism!"
Lia Elena
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Star International Med
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert