Produse Stamatakos Olive Grove - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Stamatakos Olive Grove

Stamatakos Olive Grove

Stamatakos Olive Grove este situat în valea Molaoi din prefectura Laconia - GRECIA. Valea Molaoi, unde cresc mii de măslini din soiurile koroneiki și athinolia, ne dă pentru mulți ani uleiul de măsline extra virgin, foarte apreciat in randul consumatorilor pentru calitatea superioară a proprietăților organoleptice, dar și pentru culoarea aurioară-verde specială


Domnul Nikolaos Stamatakos, cu dragoste și pasiune pentru producerea măslinelor și a uleiului de măsline, se ocupă din 2001 exclusiv de culturi organice în plantațiile sale, iar în 2006 a creat uleiul de măsline și alte unități de producție și standardizare a măslinelor.


Impreună cu soția sa, N. Stamatakos a reusit să creeze o companie model în domeniul uleiului de măsline și al comercializarii măslinelor. Întotdeauna cu respect pentru om și mediu, compania are ca principiu de bază calitatea excelentă a produselor sale!

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Stamatakos Olive Grove - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert