Produse Sommer - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Sommer

Sommer

Marca SOMMER reprezintă o bucurie în cea mai bună calitate ecologică. Pretenția noastră la gust a rămas neschimbată de mai multe generații până în ziua de azi: produsele de panificație de la gustul SOMMER ca și cum ar fi fost coapte. Arta tradițională de panificație, utilizarea exclusivă a ingredientelor selectate din agricultura ecologică certificată și utilizarea ingredientelor în calitatea demeterului biodynamic garantează experiența autentică a gustului.
 
Cu această promisiune de calitate, SOMMER convinge clienții cei mai exigenți de mai mulți ani.
Veți găsi un sortiment vast de produse de patiserie fine, compoziții exotice de patiserie, cele mai bune variante de rusk și idei inovatoare de nibbling. De asemenea, pentru iubitorii plăcerii vegane, SOMMER oferă o selecție largă de creații gustoase. Pe baza rețetelor tradiționale vechi sau inspirate de noile idei de ingrediente pe care le întâlnim, continuăm să ne dezvoltăm sortimentul.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Sommer - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert