Produse Smaakt - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Smaakt

Smaakt

Smaakt este una dintre marcile specialistului Smaak, o companie certificata B Corporation(r). De Smaakspecialist dezvolta, produce si distribuie alimente durabile.
 
De Smaakspecialist crede sincer in puterea alimentelor organice si in influenta sa pozitiva asupra sanatatii umane si a lumii. Cu atentie si dragoste pentru oameni, animale si natura, realizam cele mai frumoase produse organice.
 
Diferitele marci, inclusiv Smaakt, se potrivesc cu orice stil de viata responsabil. Datorita puritatii lor, produsele organice au o valoare nutritiva intens ridicata (fibre, proteine, vitamine si minerale), ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii corpului. Mai mult, datorita productiei organice atente, natura si biodiversitatea sunt pastrate si imbunatatite.
 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Smaakt - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert