Ceai Shoti Maa - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Shoti Maa

Shoti Maa

Nu este un secret faptul că stresul mental al vieții moderne ne afectează. Shoti Maa ("mama mică") este formulată pentru a vă convinge simțurile în moduri diferite. Ierburile tradiționale și
nu-așa-tradiționale și mirodeniile sunt amestecate pentru a vă oferi o experiență de bunăstare meditativă. Șapte băuturi fine din tradiția ayurvedică și fiecare ceașcă delicioasă stimulează centrele energetice din corp .

O linie de ierburi ayurvedice și ceaiuri de condimente. 16 săculețe de ceai, toate fără capse metalice sau lipici. Se sigilează individual pentru protejarea gustului și pentru o mai bună comoditate. Toate ceaiurile sunt 100% organice.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ceai Shoti Maa - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert