Produse Schnitzer - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Schnitzer

Schnitzer

Schnitzer BIO a fost fondata in 1968 de catre stomatologul Dr. Schnitzer, care a pus la dispozitie o mare filozofie alimentara pentru o mare parte a populatiei prin produse si literatura. Schnitzer a oferit deja produse de panificatie organice cu durata lunga de viata in 1996, mai intai numai sanatoase. In 2002 a avut loc prima extindere: a fost pusa in functiune o productie separata de produse organice si fara gluten. A doua extindere a fost in 2014/2015: o noua instalatie de productie a fost construita si pusa in functiune la sfarsitul anului 2015, unde aproximativ saptezeci de retete diferite, auto-dezvoltate, au fost produse pe un total de 7.000 mp - cu alimente certificate IFS ( nivel mai inalt).

1968
Fondata la 01.08.1968 de Dr. Johann Schnitzer in St. Georgen. Ca un co. fondatorul filozofiei alimentare sanatoase, obiectivul sau a fost sa ofere prese de cereale casnice.

 

1970
In primii ani, Schnitzer s-a specializat in scrierea cartilor despre alimentatia sanatoasa si a dorit sa informeze societatea.

In aceasta relatie a fost fondata ramura de afaceri: presele de cereale casnice, care dureaza si astazi. Schnitzer a fost pionier la acea vreme in dezvoltarea preselor de cereale casnice. Schnitzer a dezvoltat procedura de macinare a pietrelor si a dezvoltat atasamente de macinare pentru procesatoarele alimentare.
 

Anii 1980
Introducerea sistemului de licente de panificatie partener, care a asigurat pana astazi ca cerealele Schnitzer sunt macinate de brutariile autorizate independent proaspat, iar faina de cereale integrale 100% este procesata si coapta imediat conform retetelor Schnitzer.


Anii 1990
Infiintarea unei noi filiale de afaceri: Schnitzer a facut pasul catre produse coapte cu viata lunga, facute pentru consum imediat si le-a distribuit comertul de specialitate.

1992
Implementarea regulamentului ecologic al UE in toate activitatile comerciale.

 

2001
Dezvoltarea unei instalatii de productie organica fara gluten si fundatia brutariei cu boala celiaca din padurea neagra, care produce numai alimente organice fara gluten pe 150 mp.

 

2015/2016
Reconstructia instalatiei de productie si cresterea semnificativa a capacitatii de productie. Finalizarea cu succes a fost certificarea IFS a companiei noastre.

 

Schnitzer este o afacere de clasa mijlocie in continua crestere, de la sfarsitul anilor 60, cu o filozofie traditionala. Producem intr-o brutarie moderna in insoritul sud-vestul Germaniei. Apreciem un grad ridicat de maiestrie. Prin urmare, o multime de maestri brutari si calatori lucreaza in productia noastra. Compania noastra se ocupa cu alimentatia sanatoasa a cerealelor de aproape jumatate de secol.

Schnitzer nu este doar un pionier in sectorul alimentar, dar si in ramura de fabrica a cerealelor.

 

Compania se structureaza si se organizeaza de-a lungul valorilor stabilite de ea insasi. Declaratia de misiune nu doar ii motiveaza pe angajatii nostri, ci ofera si orientare si structura. Valorile setate de sine sunt menite sa clarifice pentru clientii nostri ce reprezinta compania si angajatii, si anume ca generam in fiecare zi cele mai bune performante in toate sectoarele.


Datorita experientei indelungate in aceasta ramura, ne bucuram de increderea clientilor, furnizorilor si partenerilor de afaceri. Cu evolutii inovatoare, subliniem aceasta incredere din nou si din nou. Oferim mancare sanatoasa ecologica pentru clientii care sunt constienti de alimente sanatoase si garanteaza cel mai inalt grad de calitate organica. Compania s-a concentrat asupra clientilor cu cerinte speciale. Produsele noastre sunt dezvoltate in special pentru persoanele afectate de intoleranta alimentara si sunt produse in conformitate cu reguli inalte. Linia de produse fara gluten include numeroase produse care sunt, de asemenea, fara lactoza si, in mare parte, fara soia, nuci, oua si drojdie. Productia alimentelor noastre este supusa unor cerinte stricte si verificari periodice, astfel incat clientii nostri pot avea incredere in calitatea promisa.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Schnitzer - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert