Produse Rigoni di Asiago - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Rigoni di Asiago

Rigoni di Asiago

Povestea lui Rigoni di Asiago este una simpla, o poveste despre pasiune, dragoste pentru natura si o legatura profunda cu locul ei de origine.

Compania a ales intotdeauna sa lucreze cu ingrediente organice de inalta calitate pentru a oferi produse care sunt bune pentru oameni si corecte pentru mediu.

La productia traditionala de miere, Rigoni di Asiago a adaugat in timp Fiordifrutta, Dolcedi, Nocciolata si Tantifrutti.

Produse de inalta calitate care au castigat peste milioane de familii, in Italia si, in ultimii ani, si in lume. Un succes determinat de dragostea pentru mediu, de un brand care lucreaza in natura si cu natura.

Alegerea organica fara compromis inseamna a crede intr-un viitor mai bun si durabil pentru consumatorii de astazi si pentru generatiile de maine. Un angajament constant, o cale pe care Rigoni di Asiago a ales-o cu multi ani in urma.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Rigoni di Asiago - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert