Produse Raab Vitalfood - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Raab Vitalfood

Raab Vitalfood

Casa noastră este regiunea Hallertau din Bavaria, Germania. De mai bine de 28 de ani, Raab Vitalfood, cu sediul în districtul bavarez Rohrbach (Ilm), a fost dedicat dezvoltării, producției și distribuției de alimente și proteine organice premium pe bază de plante, precum și suplimente alimentare și suplimente.
 
Calitatea și excelența sunt prioritățile noastre la Raab Vitalfood. Facem un punct de procurare a resurselor noastre din regiunile în care se întâlnesc în mod natural, deoarece aici găsesc cele mai bune condiții de creștere.
 
Toate produsele noastre sunt testate de laboratoare independente din Germania. Ca companie certificată IFS Food, respectăm cele mai înalte standarde de siguranță și calitate, astfel încât să puteți cumpăra alimentele cu încredere.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Raab Vitalfood - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert