Produse de curatenie Purenn - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Purenn

Purenn

PURENN este fabricat folosind agenți activi de suprafață care sunt direct responsabili pentru curățare și spălare. PURENN se produce folosind extracte și esențe naturale din plantele naturale din regiunea noastră. PURENN nu adaugă coloranți, restricționează parfumurile și utilizează numai uleiurile esențiale din uleiurile esențiale. PURENN folosește conservanți naturali pentru alimente.
 
Luăm de la natură și vrem să trăim într-un mod care nu dăunează naturii. În natură, totul se află într-un singur ciclu, cu ceea ce curățăm și spălăm în apă, sol, mediu și ne afectează. Chimicalele de uz casnic, cum ar fi triclasina, sunt utilizate pe scară largă în chimia caselor, dar au efecte ireversibile asupra naturii.

PURENN folosește 100% ingrediente pe bază de plante care întăresc natura și promovează un ciclu natural durabil.
Produsele noastre sunt rapid și complet biodegradabile. Ambalajul produselor PURENN este reciclabil.
Compoziția toxică a produselor noastre este sigură pentru toate speciile acvatice. Prin spălarea, clătirea, curățarea cu mijloacele noastre, puteți fi siguri că nu contaminați ciclul de apă și nu afectează calitatea biologică și diversitatea sa.

Produsele PURENN nu au chimie agresivă, dar sunt sigure, ingrediente din plante sunt sigure pentru respirație și piele. Compoziția toxică a produselor noastre este aproape de apă. Nu ar trebui să fie mâncați, dar dacă intră în gură, ele nu sunt dăunătoare. Produsul nostru nu afectează calitatea aerului. Acestea sunt în siguranță și pot fi utilizate în siguranță în încăperea unde sunt folosite produsele noastre.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse de curatenie Purenn - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert