Pur Ya! Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Pur Ya!

Pur Ya!

Purya! este un tânăr brand inovator din Hamburg, specializat în dezvoltarea și producerea de proteine ​​vegane și produse ecologice de înaltă calitate pentru sportivi, oameni activi și bucătărie ecologică sănătoasă. 

Fiecare proces este gestionat de noi de la crearea rețetelor, selecția atentă a ingredientelor și producătorilor primi până la designul ambalajului.

Criteriile de selecție a produselor sunt: ​​organice, vegane, fără lactoză, de calitate brută (când este posibil), certificate și fabricate în Germania și Austria.
 Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Pur Ya! Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert