Vita Care

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » VitaCare

VitaCare

“Cautam sa intelegem realitatea vietii pentru a ne putea implica mai mult in ceea ce inseamna sustinerea ei. VITACARE.RO iti propune sa lanseze produse naturale echilibrate, special concepute, pentru a creste rezistenta organismului si a imbunatati performantele fizice si intelectuale. Fiecare produs are la baza studii clinice si sunt omologate conform practicilor de buna practica in productia de medicamente (GMP = good manufacturing practice). Toate produsele au la baza substante active naturale, ceea ce le recomanda ca fiind absorbite in proportie de 100% de catre organism, fara efecte adverse si totodata sunt mai putin agresive ca medicamentele. De asemenea, toate produsele Vitacare contin numai extracte naturale cat mai concentrate posibil garantand astfel efectul.”
Gastrincalm 30cps VitaCare
32.95 Lei
Stoc: Da
 
Borago Oil VitaCare 30cps
35.25 Lei
Stoc: Da
 
Artrovit VitaCare 30cps
43.95 Lei
Stoc: Da
 
Astragalus Forte VitaCare 30cps
32.95 Lei
Stoc: Da
 
Coral D VitaCare 30cps
37.35 Lei
Stoc: Da
 
Digest B Vita Care 30cps
48.45 Lei
Stoc: Nu
 
Enzymcare VitaCare 30cps
26.45 Lei
Stoc: Da
 
Glucocrom VitaCare 30cps
38.75 Lei
Stoc: Da
 
Hermostim VitaCare 30cps
40.75 Lei
Stoc: Da
 
Izglobin VitaCare 30cps
40.75 Lei
Stoc: Da
 

1 2 3 4 


Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Vita Care
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert