Extract Standardizat Ginger Root 250mg 120cps Swanson
Extract Standardizat Ginger Root 250mg 120cps Swanson
Extract Standardizat Ginger Root 250mg 120cps Swanson

Extract Standardizat Ginger Root 250mg 120cps Swanson


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

10 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
107.32 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 5560
Code de bare: med98

Formula exclusivă Ginger Root Standardized Extract contribuie la susținerea aparatului digestiv, ameliorează stările de greață

Un redutabil susținător la organismului

Prezentare: flacon cu 120 de capsule

Producător: Swanson Health Products

 

Descriere:

 Rădăcină noduroasă care se remarcă prin gustul ei picant și acru, ghimbirul figurează printre remediile "de casa" cele mai larg utilizate și studiate la ora actuală. Asemănător cu curcuma și cu cardamomul, ghimbirul se folosește în scopuri medicale, cel puțin de 5000 de ani, fiind recunoscut în lumea întreagă pentru capacitatea sa de a calma starea de greață (mai ales la femeile gravide), voma și alte tulburări digestive. In cursul ultimelor decenii, utilizările potențiale ale ghimbirului s-au extins mult dincolo de sistemul digestiv. Dacă aveți tulburări stomacale sau ați răcit și faceți febră, ghimbirul va poate fi de folos. Il puteți încorpora în mâncăruri pentru a "parfuma" alimentele, il puteți bea sub formă de ceai, il puteți consuma confiat sau sub formă de biscuiți etc. Numeroase plante medicinale trebuie luate în cantități mari, pentru a avea efecte benefice. Nu și ghimbirul: cantitatea utilizată într-un sos sau într-un sote este, în general, echivalentă sau chiar superioară cu cea pe care o conțin suplimentele alimentare.

Ghimbirul este folosit în alimentație, dar și în medicina tradițională. Iarna, acest condiment special face mâncarea mai ușoară și mai ușor digerabilă, este revigorant, vasodilatator, are efect de liniștire, reglează echilibrul intern al organismului și contribuie la menținerea sănătății scalpului, fiind un remediu excelent pentru mătreață. Chinezii consideră ghimbirul drept unul dintre cele cinci ingrediente principale în dietoterapie, alături de oțetul de orez, vinul de orez, sare și miere.

Ameliorarea stărilor de greață

Ghimbirul se numară printre remediile cele mai eficiente împotriva răului de călătorie (de zbor, de mare etc.) și a durerilor clasice de stomac. Unele studii au demonstrat chiar că este la fel de eficient ca anumite medicamente anti-greață. Compușii chimici care-i dau ghimbirului gustul de lămâie - în special gingerolul și shogaolul - reduc - pare-se - contracțiile intestinale, neutralizează acizii digestivi și inhibă "centrul vomei", situat în creier. Medicii recomandă frecvent ghimbirul pentru prevenirea stării de greață, căci, spre deosebire de medicamentele clasice, el nu provoacă somnolență. Planta este utilizată, de asemenea, pentru reducerea grețurilor post-operatorii și a celor provocate de chimioterapie. In mod clar, ghimbirul este mult mai eficace pentru prevenirea, decât pentru calmarea stărilor de greață. Dacă suferiți de rău de călătorie, de exemplu, trebuie să-l luați înainte de a urca în mașină sau de a vă îmbarca pe vapor: cu cel putin 20 de minute înaintea plecării, luați circa 1/4 de linguriță de ghimbir măcinat (pudră), 1 g de ghimbir sub formă de gelule sau o bucățică de 1 cm de ghimbir proaspăt.

Un rol benefic pentru întreg organismul

Ghimbirul este renumit pentru combaterea grețurilor și a tulburărilor stomacale, dar el posedă numeroase alte calități binefăcătoare.

* Stoparea migrenelor. Cercetătorii danezi au demonstrat că 1/4 de linguriță de ghimbir proaspăt (sau pudră) luat imediat după apariția primelor simptome ale migrenei poate reduce durerea, blocănd prostaglandinele, substanțe chimice aflate la originea inflamațiilor vaselor sanguine cerebrale. Spre deosebire de aspirină și de medicamentele din aceeași familie, ghimbirul blochează doar tipurile de prostaglandine responsabile de inflamație, nu și pe cele care au rol benefic, de pildă, pentru întărirea pereților stomacului.

* Calmarea durerilor artritice. Aceleași prostaglandine care provoacă migrenele sunt responsabile și pentru inflamațiile articulare la persoanele suferinde de artrită. Un studiu efectuat pe 56 de subiecți a demonstrat că ghimbirul atenuează simptomele în 55% din cazurile de artrită și în 74% din cazurile de poliartrită reumatoidă. Aplicarea repetată de ghimbir (mărunțit) pe piele poate aduce o ameliorare suplimentară, distrugând rezervele de substanță P, un neurotransmițător care conduce semnalele dureroase la maduva spinării și apoi la creier.

* Prevenirea formării cheagurilor de sânge. In acest caz, medicii recomandă adeseori aspirina - o dată la două zile - pentru fluidizarea sângelui și limitarea riscului formării de cheaguri. Ghimbirul are efecte similare, evitând însă tulburările stomacale provocate frecvent de aspirină (dacă, firește, stomacul dvs. nu este sensibil la ghimbir sau dacă nu consumați o cantitate mare).

* Degajarea căilor respiratorii în caz de răceală. Ghimbirul poate bloca producerea de către organism a substanțelor care contribuie la constricțiunea (îngustarea) bronhiilor și la instalarea febrei. Gingerolul acționează, de asemenea, ca un antitusiv natural. Ghimbirul este un bun remediu în răceli, fiind un calmant ideal în inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală, febră, eliminare de mucozități și congestii respiratorii.

* Reducerea colesterolului. Studiile de laborator sugerează faptul că ghimbirul reduce absorbția de colesterol de către organism și că favorizează, de asemenea, eliminarea lui. * Calmarea durerilor menstruale. Compușii chimici ai ghimbirului acționează ca niște antispasmodice, inhibând contracțiile dureroase ale uterului și musculaturii netede a aparatului digestiv.

*Ameliorarea tulburărilor digestive. Ghimbirul are un puternic efect calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele intestinale, reglează pofta de mâncare, neutralizează toxinele în corp și este sudorific.

* Tratarea tulburărilor respiratorii. Tot ghimbirul contribuie la eliminarea mucozităților depuse la nivelul plămânilor, ameliorând simptomele astmului. De altfel, In China, planta este cunoscută ca antiastmatic de peste 3000 ani, folosindu-se un suc preparat din ghimbir și morcovi în cadrul tratamentului bolilor respiratorii. Astmul se mai poate trata cu tinctură de ghimbir.

* Prevenirea vertijului. Ghimbirul are și calitatea de preveni răul de mare, amețelile, vertijurile și grețurile, indiferent dacă aceste simptome sunt declanșate de cauza fiziologice sau psihologice.

* Prevenirea efectelor secundare ale chimioterapiei. Ceaiul din rădăcină de ghimbir s-a dovedit util și în tratamentul bolnavilor de cancer care au facut chimioterapie. Pe lângă faptul că înlătură senzația de greață, ghimbirul ajută și la combaterea amețelilor și a vertijurilor care se instalează uneori în urma administrării tratamentului oncologic.

* Incarcarea energetică a organismului. In medicina și estetică, ghimbirul este folosit datorită proprietăților sale stimulente, tonice și energizante. Planta este utilă persoanelor deprimate, fără pofta de viață, lente și letargice.

* Pierderea în greutate. Ghimbirul accelerează metabolismul, intensifică arderea grăsimilor și contribuie la eliminarea toxinelor din corp, fiind un real adjuvant în curele de slăbire.

* Imbunătățirea diurezei. Datorită proprietăților sale diuretice, ghimbirul este indicat în tratarea litiazei renale, pietrelor la rinichi, retențiilor urinare și infecțiilor urinare.

* Combaterea inflamațiilor ți a infecțiilor. Fiind un excelent antiinflamator și un foarte bun antiseptic pentru organism, ghimbirul mai este numit și antibiotic natural.

* Tratarea căderii părului. In spitalele din Beijing, ghimbirul este utilizat în tratamentul alopeciei, întrucât are un efect de revitalizare a foliculilor și a firelor de păr.

* Ingrijirea pielii. Ghimbirul este un ingredient deseori introdus în loțiunile de corp cu efecte anti-aging, deoarece hrănește epiderma și conferă pielii mai multă suplețe. Datorită conținutului bogat de acizi aminați, fosfor și magneziu, planta este utilizată și în formulele revitalizante ale cremelor de față.

Ghimbirul conține uleiul volatil numit predominen tzingiberol și compuși fenolici (gingeroli), având efect antiemetic și antivertiginos și inhibând zona chemoreceptoare declanșatoare a vomei și centrul vomei. La nivelul aparatului digestiv, este coleretic și colecistochinetic, favorizând secreția bilei și motilitatea vezicii biliare.

Ginger Root Standardized Herbal Supplement 250 mg - supliment alimentar

Prezentare: flacon cu 120 de capsule

Ingrediente/ capsulă: extract din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale)(standardizat la 5% gingerol si shogaol)-250 mg, rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale)- 250 mg, capsulă: gelatină, agent antiaglomeranti: stearat de magneziu și dioxid de siliciu, agent de încărcare: celuloză microcristalină.

Mod de utilizare: câte 1 capsulă de 2 ori pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Contraindicații: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează,persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.

 Atenție! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

Efecte secundare: Nu s-au evidentiat la dozele prescrise.

Producator: Swanson Health Products, SUA


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙