Kebene Pro Baby 20 mililitri Terapia
Kebene Pro Baby 20 mililitri Terapia
Kebene Pro Baby 20 mililitri Terapia

Kebene Pro Baby 20 mililitri Terapia


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
25.95 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 43210
Code de bare: 8034135270962

Kebene Pro Baby, 20 ml, Terapia 

Proprietati:
Dispozitiv medical

Kebene Pro Baby este un dispozitiv medical indicat in tratamentul tulburarilor dispeptice, meteorismului gastrointestinal, aerofagiei si colicilor gazoase la sugari si copii. Poate fi indicat de asemenea la adulti.
Ca urmare a asocierii dintre simeticona si un probiotic, functia suspensiei instant de Kebene Pro Baby consta in protejarea si regenerarea barierei biologice intestinale (flora intenstinala) reducand, in acelasi timp, tensiunea superficiala a bulelor de aer la nivel gastric, facilitand astfel eliminarea simptomelor mentionate mai sus.

Compozitie:
Simeticona, Saccharomyces Boulardii, maltodextrine, benzoat de sodiu; zaharina sodica, aroma de capsuni.

Mod de administrare:
Doza unica: 20 picaturi care contin 40 mg simeticona.
Adulti:
20-40 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 2-4 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.
Copii:
20 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 1-3 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.
Sugari:
20 picaturi, eventual diluate intr-un lichid, de preferinta dupa mese, de 1-2 ori pe zi sau conform recomandarii medicului.
Suspensie instant: pentru a se asigura stabilitatea maxima si calitatea produsului, pulberea de Saccharomyces Boulardii se pastreaza in mediu protejat, in interiorul plicului si se dilueaza in lichidul de simeticona numai in momentul utilizarii produsului pentru prima data.
A se agita bine inainte de a utiliza produsul, pentru a obtine o suspensie omogena. A se inchide bine flaconul dupa utilizare. A se nota data reconstituirii  pe partea laterala a cutiei, in spstiul prevazut.

Conditii de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei. A se pastra produsul bine inchis si departe de surse de caldura. Dupa ce produsul a fost reconstituit, poate fi tinut la frigider pentru imbunatatirea actiunii sale probiotice. Totusi, produsul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile dupa reconstituire.

Prezentare:
1 flacon de 20 ml cu picurator care contine o emulsie de Simeticona in solutie apoasa
1 plic ce contine 2 g de Saccharomyces Boulardi 

Kebene Pro Baby 20 ml Terapia este un supliment alimentar .


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsuluiAlti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙